Letícia recicla una de les seves peces preferides i torna a triomfar

La reina va lluir un 'look' fascinant format per una de les seves peces més vistes en els darrers anys

Imatge de la reina Letícia
La Reina Letícia va lluir un 'look' fascinant durant l'acte amb motiu d'obertura del curs de Formació Professional 2020/2021 | Gtres

 

Aquest mes d'octubre, la reina té l'agenda plena d'actes i esdeveniments. Dimarts passat, Letícia va assistir a la reunió anual del Patronat de l'Institut Cervantes al Palau Reial d'El Pardo i va acaparar totes les mirades amb el seu 'look' reciclat. La reina anava vestida amb una brusa blanca i una faldilla 'globus' amb la qual va donar una lliçó d'estil i que ja havia mostrat l'any 2015.

 

 

El 'look' de Letícia

Poc després, la reina va tornar a ser la protagonista en l'acte celebrat al Centre Integrat de Formació Professional Politècnic de Santiago de Compostel·la amb motiu de l'inici del curs de Formació Professional 2020/2021. Per a aquesta ocasió, Letícia va definir la seva imatge amb un 'outfit' de somni format per una faldilla asimètrica de quadres que la 'royal' sempre combina de manera diferent amb alguna peça d'estrena.

 

En aquesta visita, la reina va tirar de fons d'armari per recuperar una peça que en el seu moment va generar molt bones crítiques. En color gris i amb un estampat de quadres príncep de Gal·les, la 'royal' va tornar a portar la seva faldilla asimètrica que va comprar en les rebaixes de Massimo Dutti a principis del 2019 (el descompte era d'un 50% i, per tant, passava de valdre 103 a 40 euros).

 

 

Concretament, Letícia va estrenar la peça per assistir a la inauguració de la Fira Internacional de Turisme-Fitur on la va combinar amb una original brusa de coll 'pitet'.

 

La faldilla de Massimo Dutti

Els motius de l'èxit d'aquesta faldilla en són molts. La faldilla posseeix un potent disseny molt afavoridor i, a més, és una peça versàtil perquè es pot combinar de formes molt variades. És per això que aquest cop l'ha combinat amb un 'top' de punt negre i màniga llarga molt ajustat, que no té res a veure amb la brusa d'estil naïf que va portar a principis de 2019.

 

 

No obstant això, en aquesta ocasió, Letícia ha preferit marcar molt més la figura incorporant un ample cinturó de Burberry, un complement que fa diversos anys que el té al seu vestidor. La reina va culminar el seu estilisme amb les seves arracades Chanel, l'anell de Karen Hallam, uns talons negres i una cartera de mà amb làmina metàl·lica, de Carolina Herrera. En canvi, al gener, la reina va optar pels accessoris de to marró.

 

Una peça molt versàtil

Un altre exemple de la versatilitat d'aquesta faldilla de Massimo Dutti el podem veure al lliurament de la 3a edició de l'International Friendship Award (la distinció més gran del Govern xinès a estrangers que han contribuït de manera extraordinària al desenvolupament econòmic i social del país). El 30 d'octubre de 2019, a Madrid, Letícia va transformar aquesta creació estampada i asimètrica combinant-la amb una original brusa de seda negra de tall quimono de Sandro (195 euros).

 

 

En aquest esdeveniment, va preferir portar-la amb un cinturó, encara que amb un model molt més discret que el que hem vist a Santiago de Compostel·la, i va rematar l''outfit' amb una bossa de nansa curta de color negre d'Hugo Boss i uns talons de Prada. Pel que fa a les joies, va recuperar les seves arracades de doble daga en or blanc i diamants de Gold & Roses; així com el seu anell de Karen Hallam.


Comentaris

envia el comentari