L'afrodisíac de Lidl que costa 2 euros i promet donar alegria al llit

El producte funciona alhora de perfum o per condicionar una zona íntima en quatre varietats diferents

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
L'afrodisíac de Lidl que costa 2 euros i promet donar alegria al llit| LIDL

Amb una tremenda onada de fred que assola la península de nord a sud, un Nadal que dona els seus últims cops de cua i una situació pandèmica que no convida a l'esperança, tot sembla apuntar que les pròximes dates tornaran a transcórrer a l'interior de les nostres llars. Per aprofitar aquesta embranzida, aquells que tinguin l'ocasió de passar aquesta temporada amb parella tindran l'oportunitat de provar trucs nous.

La idea va a càrrec de la cadena de supermercats Lidl, que té a la seva disposició una nova gamma de 'body sprays', anomenada 'Sweet Temptation' o el seu anàleg dolça temptació. I segons asseguren, el producte proporciona un efecte relaxant i refrescant en les relacions més íntimes amb la teva parella, o amb qui vulguis.

L'afrodisíac compta amb quatre varietats dins de la seva gamma: 'Happy Sun', que proporciona una amalgama de sabors i olors cítrics. Després hi ha 'Cool', que transporta el consumidor als boscos amb els seus tons d'herbes. 'Sweet Temptation', que és el model estàndard, que t'inundarà amb sabors dolços i acalorats i, finalment 'Aqua Kiss', el més relaxant i humit de tots ells.

La competència de 'Satisfayer'

És possible que sigui una mica tard ja per a aquest Nadal, però si s'ha assenyalat un producte estrella aquest any ha estat el tan cotitzat 'Satisfyer', un dels 'no pot faltar' pel seu preu, i perquè per una vegada, un element electrònic comprat com a detall té un ús pràctic i recurrent.

El gran diferencial entre la gamma de productes 'Sweet Temptation' i l'aparell electrònic és el seu preu, ja que han sortit al mercat per una mòdica quantitat de 2,29 euros. Comprant el 'pack' al complet qualsevol pot tenir a casa seva una experiència d'allò més variada, per tornar a despertar la curiositat i la passió o simplement provar alguna cosa nova.

Alguns dels seus consumidors asseguren que provoquen un efecte refrescant i relaxant, elements que només sumen a l'hora de la unió entre les relacions de parella. A més, un dels avantatges que proposa el producte és la capacitat de ruixar-lo per diferents parts de la trobada amorosa, creant així una atmosfera envoltant en què deixar-se portar pels sentiments més carnals.

Un afrodisíac que funciona a vegades de perfum

De vegades, una olor que ens embriaga queda retingut en el nostre interior i té la capacitat de transportar la ment al lloc on l'inhalem per primera vegada, deixant de banda tot el que hi ha al voltant. Segons comenten alguns dels que ja han provat 'Sweet Temptation', el màgic giny pot emprar-se com ambientador d'habitació.

A través d'aquesta tècnica s'augmentarà la sensació de 'relax' i benestar, aconseguint transportar la ment ja convulsa en la màgia del romanç a un altre lloc ple d'imaginació. Un altre dels usos que té aquesta gamma de productes és la seva aplicació com a perfum, de fet, més aviat com a colònia, ja que la seva durada sobre determinades superfícies no arriba a tenir una durada estesa.

Aquest no és el primer producte de Lidl que destaca en el mercat pel seu baix preu i la seva increïble qualitat. Fa poc ja ho va fer la crema facial antiarrugues de dia de roses silvestre de la marca 'Skin foodies', que atorga a qui la fa servir una pell fina i hidratada, que permet reduir línies d'expressió o les arrugues.

Un altre que ha causat una autèntica revolució són les sabatilles esportives de la marca Lidl, dels colors del supermercat alemany. Si bé el lot va ser llançat al mercat el dia dels Sants Innocents, l'establiment ha hagut de reposar el seu estoc en diverses localitats, ja que la posada a la venda va causar un furor total.


Comentaris

envia el comentari