Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

La nova ganga de Lidl: la seva 'Alexa low cost' per menys de 20 euros

La companyia alemanya ha rebaixat la seva central domòtica 'low cost'

Lidl ha tornat a sorprendre amb una de les seves gangues, que la cadena alemanya suma a les seves triomfants novetats, que inclouen un telèfon mòbil intel·ligent de 70 euros o els electrodomèstics més 'top'. I és que, a més de productes en alimentació, Lidl té capacitat per a conquistar als seus consumidors amb els seus articles del catàleg de 'Basar', on ofereix tota mena de gangues i productes de baix cost.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Si bé és cert que la cadena alemanya llança novetats setmanals en botigues físiques, ja fa un temps que també està arrasant amb els articles que ven en la seva botiga en línia. A més, a la pàgina web de Lidl podem trobar tota mena de productes exclusius i, a més, alguns tenen preus rebaixats. Doncs bé, sembla que Lidl no s'ha conformat en plantar-li cara a Decathlon en la roba esportiva i ha anat més enllà.

Ara li fa la competència a Amazon i al seu popular assistent virtual, 'Alexa'. Sí, com ho llegeixes: Lidl té la seva pròpia 'Alexa' i, a més, té un preu d'escàndol.

La central domòtica de Lidl, la versió d'Alexa' 'low cost'

Aquest aparell intel·ligent és de la marca 'SILVERCREST', com no podia ser d'altra manera, ja que és una de les més populars de Lidl. Es tracta d'una central domòtica, anomenada 'Zigbee', i ofereix un control centralitzat per a dispositius 'Smart Home', com llums, endolls i sensors, permetent el seu ús a través d'un dispositiu mòbil o una tauleta.

Segons podem llegir a la pàgina web de Lidl, la central 'Zigbee Smart Home' té un protocol de connexió sense fils 'Zigbee 3.0', compta amb una comunicació segura a través de xifrat, i té ports 'micro-USB' i 'Ethernet RJ45'. A més, el seu abast és de 70 metres i té un angle de percepció de 360 graus i, gràcies a les seves petites mesures de 8,9 centímetres d'alt i d'ample i els seus 2,35 centímetres de profunditat, la central domòtica de Lidl es pot posar en qualsevol racó.

L'Alexa 'low cost' de Lidl funciona mitjançant l'aplicació 'Lidl Home', que té compatibilitat amb 'iOS 9.0' i 'Android 5.0 Lollipop' o superior. Aquesta central domòtica, que es pot trobar ja en línia, es ven ara mateix en promoció a un preu de 19,99 euros, quan normalment té un preu de 24,99 euros. Per la seva banda, a Amazon podem trobar l'Echo Flex, que serveix bàsicament per «tenir a Alexa en més llocs de casa teva» i que té una funcionalitat similar a la central domòtica de Lidl, a un preu de 29,99 euros.

Altres productes 'Smart Home' de Lidl

Si vols comprar algun dels articles 'Smart Home' de Lidl, la companyia alemanya t'adverteix que abans has de comprar la central domòtica. Amb aquesta central, els articles i l'aplicació, aconseguiràs convertir la teva llar en un espai 'intel·ligent'. Entre els productes 'Smart Home' de Lidl (que, a més, estan rebaixats actualment) podem trobar el sensor de moviment 'Smart Home', que és capaç de detectar moviments mitjançant un sensor per infrarojos (i el seu preu rebaixat és d'11,99 euros) o les bombetes amb control de tonalitat i brillantor (preu rebaixat de 5,99 euros).

D'altra banda, Lidl també ofereix un set bàsic 'Smart Home', que compta amb un 'pack' de 3 bombetes, una porta d'enllaç i un comandament a distància i té un preu rebaixat de 47,99 euros. Aquests són només alguns dels articles 'Smart Home' que pots aconseguir en Lidl, però pots trobar molts més al catàleg de la pàgina web de la companyia alemanya.