Imatge de la botiga que Mercadona va obrir el passat mes de desembre a la localitat basca d'Hernani

Gran notícia de Mercadona: Comencen a vendre les mascaretes més buscades del moment

La companyia valenciana respon a les necessitats dels seus clients i posa a la venda aquest demandat producte

Mercadona ha posat a la venda unes noves mascaretes FFP2. La companyia valenciana sempre respon a les necessitats dels seus clients gràcies al seu model de coinnovació, que li permet conèixer quines són les opinions dels consumidors i, així, llançar nous productes o millorar els que ja tenen.

Fa ja gairebé un any que va començar la pandèmia al nostre país, i els supermercats es van haver d'adaptar a la situació sanitària, incorporant mesures de seguretat i nous productes que, ara, formen part del nostre dia a dia.

Un d'ells va ser el gel hidroalcohòlic, que Mercadona ja tenia en el seu catàleg (però va anar incorporant nous models) i, un altre, la mascareta.

Avui dia, la màscara és un indispensable per a ajudar a frenar la pandèmia del coronavirus i, per això, és d'ús obligatori. El mes de maig, Mercadona va anunciar la incorporació de mascaretes higièniques no reutilitzables Deliplus.

Aquest article es ven en paquets de 10 unitats i és conforme a les especificacions tècniques UNEIX 0064-1:2020. El mes de juliol, Mercadona també va començar a vendre mascaretes infantils.

Però, ara, Mercadona ha posat a la venda unes noves màscares: les FFP2. Aquesta novetat s'ha incorporat als lineals de les botigues de la companyia valenciana per a satisfer les necessitats dels 'Caps' (així és com Mercadona anomena als seus clients).

Les noves mascaretes de Mercadona

Aquestes mascaretes FFP2 de Mercadona ja es poden trobar en les més de 1.600 botigues de la cadena. A continuació, et presentem les característiques d'aquest nou model de màscares que ven Mercadona.

  • No són reutilitzables, per la qual cosa han de rebutjar-se després d'utilitzar-les. No es poden netejar ni tornar a usar.
  • Tenen 5 capes i protegeixen la boca, el nas i la barbeta.
  • Tenen una filtració millorada i estan fetes amb material respirable.
  • Només es poden utilitzar durant 8 hores.

Es venen en 'packs' de 3 unitats a un preu de 2,70 euros; és a dir, cadascuna d'aquestes mascaretes costa 0,90 euros. Segons es pot llegir en l'envàs del producte, aquesta mascareta «està dissenyada per a protegir contra els aerosols sòlids i líquids de l'atmosfera ambiental» i compleix amb el reglament (UE) 2016/425, així com a la norma EN 149:2001+A1:2009.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Com utilitzar les mascaretes FFP2 Deliplus

Mercadona també ha explicat com és la manera correcta de col·locar-se aquesta màscara. A continuació, et deixem els passos que has de seguir.

  • El primer que has de fer és comprovar que la mascareta es troba en bon estat. Per a col·locar-la, renta't les mans amb aigua i sabó o amb gel hidroalcohòlic.
  • Col·loca la màscara sota la barbeta, amb la condició que la pinça nasal quedi a l'altura del teu nas. Col·loca les gomes per darrere de les orelles.
  • Adapta la pinça nasal al teu pont del nas perquè quedi ben ajustada.
  • Per a saber si la mascareta està ben ajustada, has de cobrir amb les dues mans la màscara i exhalar. Si notes que hi ha fugides d'aire en la zona del nas, has d'estrènyer millor la pinça nasal. Si les fugides es produeixen al voltant de la màscara, col·loca les gomes de nou perquè es tornin a ajustar millor. Repeteix el procés fins que la mascareta quedi segellada perfectament.
  • Aquesta màscara FFP2 Deliplus no s'ha d'utilitzar durant més de 8 hores (a diferència de la higiènica, que té un ús de 4 hores) i s'ha de rebutjar en cas que es deteriori o s'humitegi.
  • Per a retirar-la, subjectar les gomes sense tocar la màscara, i rebutjar-la. Després, has de rentar-te les mans.