Lidl anuncia descomptes de fins al 50% en desenes de productes

La cadena alemanya rebaixa, de forma permanent, el 15% dels seus articles

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl ha rebaixat el preu de 360 productes | Lidl

Lidl no ho posa fàcil a la competència i segueix optant per mantenir grans descomptes en una gran varietat de productes. La companyia alemanya sap com conquistar als seus consumidors, tant amb la secció 'Basar' que compta amb els electrodomèstics més 'top' del mercat i altres articles per a la llar, com amb els productes d'alimentació.

No hi ha dubte que Lidl és un dels supermercats preferits entre la població per la relació qualitat-preu. Però, d'un temps ençà, sembla que a Lidl li ha sortit una competidora que va a totes: Aldi. Fa escassos dies, Aldi anunciava a través d'un comunicat que, segons la consultora 'Kantar Worldpanel', l'any 2020, havia abaixat el preu dels seus productes en un 0,75%, respecte a l'any anterior.

Aquesta cadena, relativament nova, ha aconseguit mantenir aquests preus gràcies als descomptes i la seva marca blanca, que corresponen al 86% dels articles rebaixats. Sense anar més lluny, actualment podem trobar gairebé 2.000 articles rebaixats en les diferents seccions d'Aldi. Però Lidl no s'ha volgut quedar enrere i ha anunciat baixades permanents en el 15% del seu catàleg.

Les 'baixades permanents' de Lidl

Segons informa 'Europa Press', la companyia alemanya ha anunciat, aquest dijous, baixades permanents en els preus del 15% dels seus productes. Aquestes baixades afecten un total de 360 productes i, en alguns d'ells, són de fins al 50%. No està gens malament, oi?

Els productes rebaixats són tant de la marca pròpia de Lidl com de diferents fabricants, i es poden trobar en productes carnis, en peixos, pa, brioixeria, frescos... A més d'aquestes baixades permanents, la companyia alemanya també rebaixa de forma puntual alguns dels seus productes, tal com us vam explicar des de Catalunya Diari.

Segons recull 'Europa Press', Lidl afirma que aquestes baixades estan pensades perquè la cistella dels clients sigui més barata, «sent així l'opció més econòmica per als consumidors».

Alguns dels productes rebaixats

A continuació, us detallem alguns dels articles rebaixats que ja podeu trobar a Lidl:

  • Digestive amb xocolata: el preu anterior d'aquestes galetes digestive, font de fibra, era de 0,85 euros per paquet. Ara, costen 0,79 euros.
  • Xocolata negra 85% cacau: si ets amant de la xocolata, que sàpigues que ara pots trobar aquesta varietat rebaixada. Anteriorment costava 1,49 euros i, ara, podràs comprar-la per 1,29 euros.
  • Nous:  Les nous tenen molts beneficis, i Lidl t'ho posa fàcil perquè en puguis consumir. Anteriorment, cada paquet de 200 grams de nous de la marca Alesto costava 2,79 euros i, ara, tenen un preu de 2,55 euros.
  • Frega sòls W5: Lidl també rebaixa alguns articles de neteja, com podria ser el frega sòls de la marca W5. El seu preu original era de 0,95 euros i, a partir del 18 de febrer, podràs trobar-lo per 0,89 euros.

Estalvi d'un 9% respecte a l'any anterior

Segons 'Europa Press', gràcies a aquestes baixades de preus puntuals en alguns dels productes, Lidl va aconseguir que els seus consumidors estalviessin un total de 110 milions d'euros l'any 2020. Això equival a un 9% més respecte a l'any anterior. De fet, al mes de gener de 2021, Lidl va implementar descomptes i promocions valorades en 10 milions d'euros.

D'altra banda, la companyia alemanya també ha posat en marxa la seva campanya 'Comença l'estalvi', on es poden trobar productes amb descompte i en promoció, a través de l'app 'Lidl Plus'.


Comentaris

envia el comentari