El nou article electrònic de Lidl que arrasa en vendes (i val només 20 euros)

La cadena alemanya ha llançat una rèplica 'low cost' cost dels 'AirPods' d'Apple

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
L'article ja s'ha esgotat a la pàgina de l'empresa | LIDL

Sembla que Lidl torna a triomfar amb un dels seus articles electrònics. Com ja sabeu, la cadena alemanya sempre arrasa amb els seus dispositius, ja que es poden trobar a un preu econòmic, però tenen una gran qualitat.

Normalment, els productes de Lidl que destaquen són els que pertanyen a 'basar', on podem trobar tota mena d'articles, depenent de la setmana, tal com us expliquem en Catàleg Lidl: ofertes i novetats aquesta setmana.

La rèplica 'low cost' dels 'AirPods' d'Apple

Aquest cop venim a parlar-vos d'un article que ja s'ha esgotat en línia ja que, a més del seu preu i qualitat, és un producte que està molt de moda: els auriculars 'bluetooth'. Aquest dispositiu és ideal per utilitzar en el teu dia a dia, i s'ha convertit en un imprescindible entre els més esportistes.

Fins i tot, el model de baix cost de Lidl té moltes semblances amb el model d'Apple, els 'AirPods'. A més del fet que estiguin esgotats a la pàgina web, sabem que aquest article triomfarà en botigues físiques perquè ja és costum que Lidl triomfi amb rèpliques barates de productes amb fama. Aquest cop, Lidl ha decidit fer una rèplica d'aquests petits aparells que són tan còmodes i útils i que podem portar allà a on vulguem.

Les característiques

Aquests auriculars sense fil de Lidl inclouen un estoig carregador per carregar la bateria en qualsevol lloc fins a 5 vegades. A més, aquest estoig també es pot carregar sense fils amb estoretes compatibles. Per la seva banda, els auriculars també compten amb un comandament integrat per controlar tant les trucades com la música que s'escolti.

A més de comptar amb bateries integrades de polímer de liti que permetran que gaudeixis de fins a 3 hores de música, a més, aquests auriculars també pesen molt poc: només 3,7 grams. L'estoig de càrrega té un pes de 39,3 grams.

Aquest article de Lidl inclou un cable de càrrega USB per l'estoig carregador i instruccions d'ús, i compta també amb una garantia de 3 anys. El seu preu és de 19,99 euros i, com us dèiem, ja s'han esgotat en línia. Però si us heu quedat amb ganes de fer-vos amb un d'aquests dispositius, podeu fer-ho si aneu al vostre Lidl més proper a partir del 25 de gener. Això sí: no triguis molt a anar-hi perquè sembla que volaran.

Altres opcions barates de Lidl

A més d'aquests auriculars, Lidl també té altres alternatives que no estan gens malament de preu (encara que no són tan econòmiques com el seu mateix model). Per començar tenim els auriculars 'Philips True Wireless TAT2205BK', que compten amb un estoig de càrrega «superpetit» per fins a 12 hores de reproducció.

Aquest model és resistent a la suor i a les esquitxades, i compta amb interruptors per poder controlar música i trucades. A més, també activa fàcilment l'assistent de veu del teu mòbil. Aquests auriculars tenen un preu de 44,99 euros (estan rebaixats, el preu anterior era de 59,99 euros) i es poden trobar només en Lidl 'online'.

I si els auriculars d'aquesta mena no són del teu gust i prefereixes uns clàssics, Lidl també té opcions a la seva pàgina web. Per exemple, pots trobar els auriculars esportius 'SH 402' de la marca 'Philips'. Segons es pot llegir en la descripció de Lidl, aquests auriculars compten amb una potent bateria, un disseny plegable i amb coixinets suaus i transpirables. Aquest model té un preu rebaixat de 54,99 euros (el preu d'abans era de 69,99 euros) i es pot trobar a Lidl 'online'.


Comentaris

envia el comentari