Ginger Shot Bio de Lidl

Vaig a Lidl per la beguda 'més saludable' i m'emporto un cop de realitat: quin gust

Per descomptat que el sabor d'aquest producte no deixa ningú indiferent

Quan comprarem, és normal sentir-se temptat per productes diferents o originals. I si ja porten l'etiqueta de saludables, es converteixen en l'oportunitat perfecta per presumir que consumeixes aquest tipus d'aliments, encara que la veritat sigui que voldries omplir el teu carro de xocolata i brioixeria.

Tot i això, aquesta vegada he decidit ignorar qualsevol temptació ensucrada i donar-li l'oportunitat a un dels articles que es promociona com a supersaludable de Lidl. Es tracta d´un shot BIO de gingebre, el qual amb el seu nom ja sembla prometre.

A Lidl trobaràs un shot molt saludable, però molt desagradable

Encara que tots vulguem anar de moderns i saludables, quan no es pot, no es pot. I és el que passa amb aquesta beguda de Lidl, que per molt saludable i atractiva que s'anunciï, resulta ser un autèntic viatge molt angoixant al costat healthy de Lidl.

Després d'haver-la provat, només puc assegurar que més que donar salut, gairebé me la treu. Perquè encara que un esperi que tot el que compri estigui bo, la veritat és que, de vegades, l'experiment et pot sortir més aviat malament.

Ginger Shot Bio de Lidl
Pertany a la marca Solevita de Lidl | Espanya Diari TIPS

El principal problema d'aquest producte és la distribució dels seus ingredients. En teoria, s'anuncia com un suc espremut 100% fresc de gingebre i llimona, però només es pot percebre un únic sabor i és el del gingebre. La llimona, per la seva banda, brilla per la seva total absència.

I siguis o no fanàtic d'ingredient, el cert és que arriba a estar tan summament present a la beguda que resulta veritablement incordiant. Sobre el seu sabor, no sé quin és pitjor, el primer que notes en donar-li un glop o el regust final que et deixa a la boca, un cop t'has atrevit a empassar-te el shot.

Tot i el seu sabor, alguna cosa bona tindrà... No?

Agradi o no el sabor, la veritat és que l'efecte que té en la salut és molt beneficiós. Es tracta d'una opció molt saludable gràcies al contingut en vitamines i nutrients, per la qual cosa és ideal per prendre'l als matins o en un altre moment del dia.

Així que per a tu no és important que extremadament "picant" que està, pot ser una gran aposta per començar el dia carregat d'energia. A més, encara que el seu preu pugui ser massa alt per lo que és, ja que costa 0,99 €, és una de les opcions més econòmiques del mercat pel que fa al tipus de beguda que és.

D'altra banda, compta amb el benefici d'estar disponible a llaunes de tan sols 150 ml. Perfecta per a aquelles ocasions en què no vols haver de prendre't una gran quantitat, la seva mida permet portar-te la llauna on et vingui de gust i poder beure-la en segons.

Pel que fa a la textura, cal destacar que conté una mica de gas. És a dir, no s'acaba d'assemblar a la textura més tradicional dels sucs. Així que, per aquesta part, és força original.

Recomanaria aquesta beguda als consumidors?

Encara que crec que he deixat força clara la meva opinió a l'article, la resposta és no. Tot i els beneficis que pugui tenir per a la salut, és innegable que el seu sabor i quantitat deixen molt a desitjar.

Això sí, si us crida de debò l'atenció aquest tipus de productes, sempre podeu tastar el que té gust de remolatxa, també de la mateixa marca. Encara que no ho hagi provat, el de gingebre ha deixat el llistó tan baix que difícilment el de remolatxa podrà estar més dolent.

Taula de puntuacions Ginger Shot Bio
La compra d'aquest producte ha estat un autèntic despropòsit | Espanya Diari TIPS

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!