Un grupo de personas entrando en una tienda Lidl

El calefactor de Lidl que triomfarà aquest hivern per menys de 26€

El nou calefactor de Lidl funciona amb un comandament a distància

Lidl té un calefactor que promet causar sensació aquest hivern. No només pel preu assequible que té, sinó també per les seves funcions, que són molt útils.

El supermercat alemany ofereix des de productes d'alimentació i cosmètica, fins a articles quotidians per al dia a dia. 

En aquesta secció, ofereixen una gran quantitat de productes de bricolatge, cuina i moda. Aquesta vegada, han llençat al mercat un calefactor per fer front a l'hivern. A continuació, t'expliquem tots els detalls!

El calefactor amb comandament a distància de Lidl

Lidl acaba de treure un calefactor que facilitar-nos la vida. Es tracta d'un aparell que disposa d'una pantalla LCD blava que indica la temperatura ambient.

A més, funciona amb un comandament a distància, cosa que augmenta la comoditat del producte: no cal moure's per apujar o abaixar la temperatura. Un calefactor 'low cost' per només 24,99 €. També el trobaràs a la seva pàgina web.

Aquest calefactor aconsegueix escalfar l'ambient de manera ràpida i agradable. Disposa d'una regulació de la temperatura d'entre, aproximadament, els 6 i els 38 graus. A més, la durada de la calefacció és de fins a 23 hores i 59 minuts.

Muntatge amb dues fotografies del calefactor amb comandament a distància de Lidl
Aquest calefactor de Lidl ho té tot per triomfar | Lidl

Segons indica Lidl, és un producte que també té una oscil·lació commutable de 90 graus. Això fa que la calor es distribueixi d'una manera òptima. A més, també és molt segur perquè compta amb un apagat automàtic en cas de bolcada.

Té dos nivells de potència, de 1000 W i 2000 W i, al mateix temps, té un sistema antigel.

Destaca perquè és molt còmode i fàcil de transportar a partir d'un forat pràctic a la part posterior.

Així, es pot moure per tot arreu i guardar en qualsevol racó. El seu pes és d'aproximadament 1,5 kg i les mides aproximades són de 20,5 x 30 x 14 centímetres.

Una opció ideal vols escalfar una estança de manera ràpida i còmoda.

Altres calefactors de Lidl

Si busques una opció encara més econòmica, Lidl també ho posa fàcil amb un calefactor de 2000 W. Aquest model, que també es pot utilitzar com a ventilador, és perfecte per esdevenir una font de calor addicional.

Disposa d'una regulació contínua de la temperatura i amb una protecció contra la bolcada i sobreescalfament. Té dos nivells de temperatura: 1000 W i 2000 W. Les seves mides són de 22,5 x 26,5 x 16 centímetres i pesa 890 grams.

Fotografia de dos calefactors de 2000 W de Lidl
Aquest calefactor és ideal per aportar un plus de calor a casa teva | Lidl

El model està disponible en  color blanc i en color negre, tant a la pàgina en línia com a les botigues físiques a partir de l'11 de novembre. Té un preu de 12,99 €, gens malament! 

Finalment, si vols un aparell que escalfi cada teva i que, a més, sigui decoratiu, Lidl també té el que busques. Es tracta d'una xemeneia elèctrica de 1950 W amb termòstat regulable de forma contínua.

Aquesta xemeneia es pot utilitzar com a il·luminació ambiental i com a calefactor. Disposa de dos nivells de calor, 950 W i 1950 W, i d'una protecció contra el sobreescalfament.

Fotografia de dues xemeneies elèctriques de Lidl
Aquesta xemeneia serveix per decorar i, a més, per escalfar la casa | Lidl

Les mides aproximades són de 38 x 23 x 51 centímetres i pesa 5,35 kg. Està disponible tant en color negre com en blanc, perquè puguis escollir el que millor s'adapti a tu. 

És un producte de Silvercrest i té un preu de 49,99€. Es pot adquirir a les botigues físiques i a través de la pàgina web de Lidl.

⬇️ Punxa a sota per conèixer el moble low cost de Lidl que arrasa ⬇️

Fes clic aquí: El moble de Lidl que promet triomfar ➡️
 

Tres models que estarien disponibles a totes les botigues Lidl ara mateix. De totes maneres, la companyia alemanya disposa de més articles similars i bé de preu. Només cal donar una ullada al seu catàleg i escollir el millor de tots!