Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Racó d'estudi dues regletes amb endolls i cables a terra de parquet, dins de cercle vermell sobre fons de Lidl

Lidl té aquesta preciosa capseta perquè no quedi un cable per terra

Una solució definitiva per al desordre que deixen els endolls als racons de casa per menys de 7 euros

Al principi sempre pensem que no ens molestaran. Però, de sobte, el terra comença a omplir-se de cables i, allò que semblava una habitació recollida es converteix en un petit desastre. Lidl té la millor solució.

No és agradable a la vista ni tampoc no és pràctic. Un racó ple d'endolls dificulta l'eficiència a la feina i, el que és més important, la neteja, que es fa més tediosa.

Tres clientes caminen en direcció a l'entrada de la botiga *Lidl
A Lidl tenen nombrosos productes molt pràctics per a la llar | Lidl

Quan ens enfrontem a un espai de treball ple de cables desordenats, el millor és cercar una solució eficaç. Un escriptori abarrotat amb nombrosos endolls no és un lloc per treballar a gust.

Avui t'ensenyem la darrera proposta de Lidl per mantenir-ho tot ben ordenat. Un remei ràpid i molt barat, a un desordre que, vulguem o no, es fa inevitable.

Ordre, estètica i eficàcia a l'espai de treball

Podràs haver provat mil maneres de solucionar aquest problema. Com, per exemple, lligar tots els cables entre si o amagar les regletes amb els endolls sota la taula o algun racó. Però no és ni suficient ni eficaç.

Caixa blanca allargada per a cables sobre fons de Lidl desenfocat
Enrotllables de Lidl | Lidl, catalunyadiari.com

L'ideal és trobar una caixa organitzadora que permeti ordenar-los de manera precisa i estètica. Aquest 'enrotlla cables' de Lidl arriba per resoldre'l.

No només s'ocupa de problemes de disseny, sinó també de millorar la cura, la seguretat i la protecció dels cables. Col·locar la caixa a prop de la taula de treball, la tauleta de nit o l'escriptori.

Un remei tan pràctic com decoratiu que, fins i tot, voldràs tenir a la vista. El disseny és atractiu i encaixa en qualsevol espai, sigui de l'estil que sigui.

Imatge de l'enrotllables de Lidl en color negre amb cables dins
Està en color negre i blanc, i és molt senzill d'usar | Lidl

Amb una tapa extraïble i forma ovalada, aquesta caixa organitzadora és versàtil i minimalista. Ideal per amagar endolls, cables i regletes que afecten l'estètica i la funcionalitat de l'espai de treball.

El seu disseny lleuger i manejable, està fabricada en plàstic i compta amb obertures a la tapa i laterals. A través d'elles passen els cables, que queden protegits davant de la pols, les possibles ensopegades i la brutícia.

Aquesta caixa, dissenyada exclusivament per a ús en interiors, està disponible en blanc o negre per només 6,99 euros a Lidl. Només el gest de sortir de casa i tornar amb el remei per poder treballar com et mereixes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.