Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Cartell exterior de la botiga Mercadona

El secret per a la manicura perfecta val menys de 3 euros a Mercadona

Un dels tractaments per a la manicura més venuts de Mercadona que cuida les ungles per dins i per fora

La moda, moltes vegades, s'integra en nosaltres com un costum i es naturalitza fins a no adonar-nos-en. La manicura s'ha convertit darrerament en una nova base obligada en les exigències de bellesa de les dones.

Ens hem acostumat que les nostres ungles estiguin sanes i perfectes. Per això, aquest producte de Mercadona significa una clau important per al manteniment i l'aparença agradables que busquem tenir a les nostres mans.

Dona mirant el mòbil i supermercat Mercadona
Mercadona té el producte d'ungles que tothom recomana a les xarxes | Dean Drobot, Mercadona

La base de la manicura perfecta que ofereix Mercadona

Mercadona deu ser conscient que, una de les grans cartes del seu èxit, és la secció de cosmètics. Ja que els seus productes competeixen amb la resta amb uns preus al·lucinantment atractius.

D'altra banda, la qualitat és un aspecte en què cada vegada més clients confien. Ja que Mercadona aconsegueix emular les grans marques des de les seves pròpies produccions o distribueix a baix cost altres marques de prestigi. Aquest és un dels seus productes més venuts.

Laca d'ungles base vitaminada allisadora de Deliplus, sobre fons desenfocat de Mercadona
El tractament base d'ungles imprescindible de Deliplus | Mercadona, catalunyadiari.com

La base 9 en 1 vitaminada i allisadora de Deliplus és un tractament de manicura per a les ungles que t'acompanya sempre. Doncs manté l'aspecte i la salut de les mans i les ungles radiants.

El tot en un per a la manicura que més enganxa de Mercadona

Aquesta base d'ungles ve en format esmalt i s'aplica amb pinzell. És a més d'un embellidor, un tractament que manté la salut de les ungles.

Es pot fer servir com a esmalt per a ús regular, perquè dona a les teves ungles l'aspecte de la manicura de porcellana. Un estil elegant i acollidor que no passa de moda, amb què les teves ungles es veuen cuidades, llises i agradables.

Manicura perfecta en 8 pasos

Però, a més, aquest tractament és una base per a la manicura. Per això, igualment, es pot aplicar com a capa anterior, protectora i nutritiva, de l'esmalt concret que es vulgui aplicar.

T'interessa si les ungles són trencadisses o estan exposades a constants agents externs com ungles de gel o esmalts semipermanents. Un tractament com aquest és crucial per mantenir les ungles fortes.

La fórmula vitaminada ajuda a enfortir les defenses de la cutícula i fa que el creixement de l'ungla sigui més sa i actiu. A més, les hidrata perquè mantinguin la seva flexibilitat i brillantor.

Imatge d'unes mans amb una base d'esmalt aplicant-la a les ungles
Mercadona té el kit perfecte per a unes ungles arreglades | Mercadona

A l'hora d'aplicar l'esmalt, aquesta base prepara l'ungla allisant-la. I, a més, ofereix un color neutre que potencia el de l'esmalt final. Alhora, fa que la durabilitat de l'esmaltatge i la manicura augmentin.

Aquest producte veritablement enganxa, ja que un cop descobreixes que ho necessitaves, no deixaràs d'acudir-hi cada vegada que se t'acabi. Només costa 2,95 € a Mercadona.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.