Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Lidl gran, d'extraradi, amb parets de vidre per la part de la botiga i, a l'esquerra, l'entrada al pàrquing subterrani amb paret de formigó.

Lidl vol que les migdiades d'estiu siguin a l'aire lliure: ha rebaixat aquest producte

Aquest moble per a la terrassa és molt més del que havíem imaginat somiar i ara està rebaixat a Lidl

T'imagines tenir la comoditat del saló a l'exterior de casa teva? Només cal imaginar. Lidl ha tret un moble que esdevindrà el rei de l'estiu.

L'estiu és a Lidl, no importa quin mes sigui: fa calor i cal gaudir-ne. És hora de preparar la nostra terrassa o jardí per gaudir del bon temps com mereixem.

La novetat de Lidl per a la terrassa a la qual no et podràs resistir

Aquest article de Lidl és una clara demostració que les normes estan per saltar-se-les. Doncs, si diuen que un jardí no és un lloc per dormir, s'equivoquen.

Ens trobem a la setmana de descomptes en articles de jardí de Lidl i aquest moble està pràcticament a la meitat del seu preu original. El sofà llit de fusta Sol Garden ja està posant els ulls brillants a moltíssims clients i corrent camí de les cases de molts altres.

Sofà llit de fusta amb coixins grisos en un jardí. A la part superior esquerra, mateix sofà obert en un rectangle vermell.
Sí a gaudir d'un sofà llit exterior | Lidl, catalunyadiari.com

Un sofà llit pràctic, còmode i bonic per completar la decoració de qualsevol exterior. Un sofà que, juntament amb un bon tendal, ens pot regalar les millors estones de descans de l'estiu.

El sofà llit de Lidl és perfecte per a gairebé tots els espais

El sofà llit per a exteriors de Lidl està fet de fusta d'alta qualitat. I inclou un joc de coixins perquè puguis tirar-t'hi només rebre'l.

Les seves mides són de 75 x 140 centímetres, per la qual cosa és un sofà que cap a la majoria dels espais. I, així, als mesos d'hivern i tardor, podràs fer-lo servir dins de casa.

Aquest sofà, que sembla d'Ikea però és de Lidl, té un disseny senzill i modern que s'adapta a qualsevol estil. I, amb un sol moviment es converteix en un còmode llit de dues places.

Ha passat de valer 400, a 259,99 €. Per això és ara o mai el moment d'aconseguir el company definitiu perquè passis els dies de més calor de l'any de la millor forma.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.