Imatge del logotip de Lidl en un cartell

El curiós producte de Lidl que arrasa a les xarxes: «Ho necessito»

La mini botiga Lidl i les seves figures en miniatura estan causant sensació

Lidl està causant autèntic furor a les xarxes socials amb un curiós producte. Es tracta d'una mini botiga Lidl. Sí, heu llegit bé: Lidl arrasa amb una botiga que compta amb figuretes en miniatura.

Així, la companyia alemanya no s'ha conformat a oferir productes d'alimentació, cosmètica i basar per conquerir als seus clients. Fa unes setmanes, Lidl va fer un pas més enllà i va llançar un article que, de forma inesperada, ha revolucionat les xarxes més populars. Però, de què es tracta exactament? T'ho expliquem tot a continuació.

La mini botiga Lidl que triomfa a les xarxes socials

Com us dèiem, el supermercat alemany està causant autèntic furor amb aquest nou producte. I és que, encara que inicialment està pensat per als més petits, la veritat és que també triomfa entre els adults, ja que ningú es pot resistir a aquest article tan original.

En un inici, Lidl va llançar aquesta mini botiga amb 25 mini productes i un objectiu: ensenyar als nens i nenes la importància de tenir cura del planeta.

Tanmateix, però, com us dèiem anteriorment, Lidl ha aconseguit conquerir també als més adults. De fet, s'ha convertit en tot un fenomen de masses.

Entre les figures podem trobar productes 'bio', recreacions d'ampolles de llet i d'aigua i, fins i tot, la rèplica de les famoses sabatilles de Lidl.

Aquestes figures es poden posar a la mini botiga Lidl per aconseguir, així, la nostra pròpia botiga. I per aconseguir-les, segons explica Lidl, per cada 20 euros de compra et regalen una figureta col·leccionable. No obstant això, aquest inesperat producte va començar a arrasar des del moment en què va sortir a la venda.

Només has de donar una ullada a xarxes socials com TikTok, Instagram o Twitter per veure que ja s'ha convertit en tot un èxit. «Vull la mini botiga de Lidl» o «El que més il·lusió em faria seria que em portessin de Lidl la mini botiga» són dos dels tuits que es poden llegir.

«Estic fent la col·lecció», «Necessito les figuretes de Lidl» i «M'he comprat el Lidl per posar figuretes? Sí», publiquen altres usuaris a Twitter.

Com us dèiem, el que inicialment era un article dirigit als nens, ha acabat conquistant als adults. I és que es tracta d'una aposta original, pensada per educar i molt encertada.

Tot i que no sabem quan s'acabarà la promoció d'aquest producte, però, donat el seu èxit, segur que tornarà a estar a la venda en altres ocasions. De fet, alguns usuaris es queixen que aquest article sempre està esgotat a la seva botiga habitual.

Lidl, amb el medi ambient

A la seva pàgina web, el supermercat destaca els seus punts forts respecte a la cura de l'entorn. Per exemple, explica que els aliments biològics donen suport a les empreses locals i a les granges. A més, són lliures de residus i són respectuosos amb el planeta.

Lidl també explica que està adherit al moviment internacional per promoure el consum de, almenys, cinc fruites i hortalisses diàries. És a dir, aquesta és la base d'una dieta equilibrada.

També destaca els seus envasos eco-responsables, que permeten, entre altres coses, que es redueixi el plàstic i es recicli l'envàs. Per la seva banda, Lidl també destaca la seva llet fresca. Aquest producte compta amb un envàs eco-responsable més gran, té cura dels animals i, a més, ajuda al desenvolupament tant econòmic com social del medi rural.

El supermercat alemany també assenyala la importància de reciclar correctament i, a més per fer la tasca més fàcil, es poden utilitzar cubs diferents per a cada tipus de residu.

El supermercat també assenyala que s'han de reutilitzar les bosses de plàstics i que objectes com taps de plàstic o brics s'han de dipositar al contenidor d'envasos lleugers.

Sens dubte, sembla que Lidl ha tornat a sorprendre als seus clients però, aquest cop, amb un producte d'allò més inesperat. I a tu, què et sembla aquest article del supermercat alemany?