Façana d'un establiment Mercadona

El nou producte 'Deliplus' que arrasa a Mercadona per 2,10 euros

La màscara facial 'Hidrata Mask' de Mercadona promet ser tot un èxit

Mercadona ens porta una novetat 'Deliplus' que ja està causant autèntica sensació a les xarxes socials. La nova ganga es tracta de la màscara facial 'Ilumina Mask'.

És cert que la companyia valenciana no para de conquerir als seus clients amb les seves novetats. I és que no només destaca amb els seus articles d'alimentació, sinó que també aconsegueix enamorar amb els productes que es poden trobar a la secció de Perfumeria.

En moltes ocasions, les novetats aconsegueixen convertir-se en productes virals que recorren com la pólvora les xarxes socials. Això succeeix amb productes 'Hacendado', però també amb articles 'Deliplus'.

Sí, perquè Mercadona ha aconseguit convertir-se en tot un referent en el món de la cosmètica 'low cost', i no és per menys. Ara, entre els seus articles destaca la nova màscara facial 'Ilumina Mask Deliplus', de la qual us parlarem a continuació.

Mercadona llança una nova màscara

Com us dèiem, el supermercat valencià compta amb aquest nou producte, que destaca per contenir vitamina C i arbutina. La vitamina C és perfecta per cuidar la pell, ja que ajuda a millorar les imperfeccions de la pell.

Per la seva banda, l'arbutina ajuda a equilibrar el color de la pell, i també a reduir les cicatrius de les marques d'acne, entre altres efectes. També conté niacinamida que, juntament amb l'arbutina, ajuda a controlar les taques de la pell.

Un altre dels seus principis actius és la peònia blanca, que ajuda a protegir la pell de la contaminació i evitar, així, que s'apagui. Així, segons es pot llegir a l'envàs de l'article 'Deliplus', aquesta màscara compta amb un efecte il·luminador i unifica el to de la pell.

Aquest producte 'Deliplus' és vàlid per només un ús i compta amb una «eficàcia provada amb l'ús de dues màscares per setmana». Per usar-la, només has de retirar una de les xarxes protectores, aplicar-la per la part sense xarxa i retirar la segona xarxa. Per últim, rebutja la xarxa i ajusta bé la màscara a la cara.

Deixa que el producte actuï durant uns deu minuts. Després, només has de retirar-la i fer massatges al rostre fins que s'absorbeixi completament. A més, aquesta màscara facial no necessita aclarit.

És apta per a tot tipus de pells i el seu preu és de només 2,10 € per unitat. Llavors, com us dèiem, ja podem veure publicacions en xarxes socials parlant sobre aquest producte.

Una altra màscara facial que arrasa a Mercadona

Mercadona també compta amb una màscara de la mateixa línia, 'Hidrata Mask', que ja va causar autèntica sensació quan va sortir a la venda.

Aquesta màscara facial ajuda a reforçar la barrera natural d'hidratació de la nostra pell. Així, proporciona elasticitat i fermesa al nostre rostre i és apta per a tota mena de pells.

El seu principi actiu principal és l'aigua de roses, que ajuda a potenciar la hidratació de la pell També compta amb àcid hialurònic, que està present en la nostra pell de forma natural i ajuda a millorar l'elasticitat. Per la seva banda, també compta amb vitamina B3, que contribueix a protegir la barrera natural.

Per utilitzar-la, s'ha d'aplicar sobre la cara per la part blanca. Tot seguit, has de retirar la xarxa blava i acabar d'ajustar bé la màscara a la cara. Deixa que actuï durant deu minuts, retira i fes massatges fins que s'absorbeixi.

Igual que la màscara facial anterior, aquesta tampoc es necessita aclarir amb aigua. Així tot, el seu preu és diferent de la de l'altre, ja que aquesta és d'1,50 €, i es pot trobar a la secció de Perfumeria de Mercadona.

Aquestes són només dos dels productes facials que ofereix Mercadona. No obstant això, la cadena compta amb una gran varietat de cosmètics i altres productes per a la cura de la pell, ja que sembla que, dia a dia, s'ha proposat seguir sorprenent-nos amb nous llançaments.