Lidl va un pas més enllà: les mascaretes de disseny que vendrà aviat

Part de la recaptació es destinarà a 'Save the Children'

Lidl inverteix tres milions d'euros en una nova botiga a la Bisbal d'Empordà
Part de la recaptació es destinarà a 'Save the Children' | LIDL

Durant les últimes dues setmanes, hem pogut veure com els nostres supermercats preferits començaven a vendre mascaretes d'un sol ús: Mercadona, Dia, Lidl... Però en aquesta particular guerra de la indumentària de protecció, sembla que Lidl ha decidit anar un pas més enllà: s'ha aliat amb la dissenyadora espanyola Agatha Ruiz de la Prada per llançar una col·lecció de màscares solidàries.

La cadena alemanya posarà a la venda tres dissenys que serviran per recaptar diners per a un dels projectes de 'Save the Children'; en concret, per al projecte 'Al teu costat', que servirà per donar ajuda a les famílies afectades per la crisi de la Covid-19 o que es trobin en una situació de vulnerabilitat.

Aquestes màscares solidàries, fabricades a la Unió Europea, estaran fetes amb materials homologats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i tenen una filtració bacteriana de més del '90%. Es poden utilitzar fins a 5 rentades; és a dir, són reutilitzables.

Mascaretes dissenyades per Agatha Ruiz de la Prada per Lidl, maig de 2020
Els tres dissenys són molt característics de la dissenyadora espanyola | Lidl

 

A la venda al juliol per 3,99 euros

A principis de juliol, la cadena alemanya posarà a la venda 500.000 mascaretes amb tres dissenys fets per Agatha Ruiz de la Prada, i es podran comprar per 3,99 euros cada pack de dues unitats. D'aquest preu, 1 euro estarà destinat a 'Save the Children'.

Els tres models que han dissenyat són molt representatius d'Agatha Ruiz de la Prada. Un d'ells és clapejat de diferents colors, un altre amb cors en un fons blau clar, i el tercer amb dibuixos de llavis roses sobre un fons blanc.

Tuit publicat per Lidl Espanya el 18 de maig de 2020
Lidl ha explicat quin serà el percentatge destinat a 'Save the Children' | Twitter

«He creat tres màscares alegres, amb colors vius, a més de cors i petons, per traslladar un punt d'optimisme; unint les nostres forces sortirem d'aquesta», ha explicat la dissenyadora en un comunicat de Lidl.

Aquesta iniciativa és ideal per començar a normalitzar l'ús de les màscares. A més d'oferir-nos protecció i higiene, tant la dissenyadora com la cadena de supermercats alemanya han volgut donar un toc alegre a aquest article que ens haurem d'acostumar a utilitzar.


Comentaris

envia el comentari