Mercadona aposta per dos 'superaliments' d'origen nacional

Dos dels millors aliats per als mesos de calor

Exterior d'un supermercat de Mercadona
La companyia aposta pels productes d'origen nacional | Mercadona

Mercadona aposta pels productes de proximitat tal com va fer amb la gran compra d'espàrrecs verds d'origen nacional i com fa ara amb la compra de dos 'superaliments' d'origen nacional per a la campanya d'aquest any.

97.000 tones de síndria

L'any 2019 la companyia valenciana comprava un total de 94.000 tones de síndria d'origen nacional i per a la campanya d'aquest any té previst comprar-ne 97.000. Un producte que obtindrà dels 19 proveïdors amb camps situats a Andalusia, a la Comunitat Valenciana, a la Regió de Múrcia i a Castella-la Manxa. A més, la companyia es compromet a oferir qualitat als seus clients i és per això que la síndria ja ve partida per la meitat perquè el client pugui veure que està en bon estat.

Síndria de Mercadona publicada en la seva pàgina web, 18 de maig de 2020
Mercadona comprarà 97.000 tones de síndria | Mercadona

La varietat de vitamines i minerals i la seva fibra fan que la síndria tingui uns grans beneficis per a la salut als quals se li ha de sumar la seva gran capacitat per hidratar. Una fruita que es torna en un aliment indispensable per als mesos d'estiu.

7.100 tones d'alvocat

L'any passat Mercadona va comprar fins a 5.400 tones d'alvocat d'origen nacional una compra que s'incrementarà en un 30% aquest 2020 i que comportarà la compra de 7.100 tones. La campanya d'aquest producte va començar el passat mes de desembre i finalitzarà aquest mes de maig.

Tuit publicat per Mercadona el 16 de maig del 2020
Mercadona comprarà fins a 7.100 tones d'alvocat | Twitter

Els camps on es conrea l'alvocat estan situats a Andalusia. En concret, són els següents: José Luis Montosa de Valle-Niça (Màlaga), Sat 2803 Trops de Màlaga, Provelpack de Vélez-Màlaga (Màlaga), Exceltrop de Vélez-Màlaga (Màlaga), Tropical Millenium de Vélez-Màlaga (Màlaga), i Conrear de Barcelona, empresa que compra alvocats a agricultors de Màlaga.

L'alvocat es tracta d'un aliment que està molt de moda i que compta amb tot un seguit de beneficis perquè és molt ric en fòlic, redueix el colesterol i a més és un potent antioxidant. Es tracta d'un complement perfecte per als nostres àpats diaris.

La companyia es compromet amb els productes d'origen nacional

Mercadona va assolir durant el 2019 un valor superior als 19.970 milions d'euros en compres. La companyia valenciana també col·labora amb 12.000 pescadors, 9.500 agricultors i 6.700 ramaders. També dona suport a la iniciativa 'Fruites i Verdures de temporada' del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i dona suport al Codi de Bones Pràctiques Mercantils a la Contractació Alimentària.


Comentaris

envia el comentari