URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Mercadona millora els seus productes estrella i volen de les prestatgeries

Aquests productes són extremadament ideals per a l'estiu, que ja està aquí

Rètol d'un exterior d'un supermercat Mercadona
Mercadona llança els productes més refrescants per als mesos de calor | Mercadona

Durant el confinament, Mercadona no ha deixat d'oferir-nos novetats. Tot i haver fet públic que els seus beneficis han caigut un 95% durant la quarantena a causa de totes les despeses que ha suposat aquesta crisi sanitària, la companyia valenciana ha volgut que gaudim de novetats per pal·liar aquestes setmanes.

I, no conforme amb això, també ha millorat alguns dels seus productes més demandats. Un d'ells són els Mochis Congelats, el retorn va causar furor. I els que us explicarem avui són altres dels productes més demandats a tot el país: l'Orxata i Beguda de Xufa.

Aquests productes es van començar a vendre a la província de València l'any 2019, però la gran acollida per part de 'El Cap' (el client), ha fet que es puguin trobar en tots els Mercadona d'Espanya, tant en venda 'online ', com en supermercats físics.

Tuit del compte de Twitter de Mercadona
Mercadona ha anunciat la seva Orxata i Beguda de Xufa a través de Twitter | Twitter

L'Orxata i la Beguda de Xufa de Mercadona estan elaborades i produïdes per J. García Carrión juntament amb la col·laboració d'agricultors valencians, sota el nom de la marca blanca de Mercadona, Hacendado. La companyia valenciana, al costat dels seus proveïdors, van decidir millorar el producte per fer-lo més natural.

Així doncs, la companyia, juntament amb el Proveïdor J.García Carrión, ha eliminat els al·lèrgens i les intoleràncies en els dos productes, a més d'innovar en la seva fórmula. Segons una nota de premsa de la companyia, el resultat va ser excel·lent: Mercadona arriba a vendre 16.000 unitats diàries d'Orxata i Beguda de Xufa Hacendado.

Productes que, sens dubte, és un dels grans protagonistes dels mesos de primavera i estiu. L'Orxata i la beguda de Xufa són refrescants i saboroses. A més, l'Orxata és una font de minerals i rica en vitamines C i E, que actuen com a ntioxidantes. Facilita la digestió dels aliments i, gràcies a la millora de tots dos productes, aquestes begudes són aptes per a tots els públics.

A més, la Beguda de Orxata és sense sucres afegits. A què estàs esperant per inaugurar la temporada d'Orxata?


Comentaris

envia el comentari