muntatge iogurts de proteïnes del Mercadona

Lidl i Mercadona, cara a cara: tinc molt clar qui ven el millor iogurt de proteïnes

Si dubtes entre comprar a Mercadona o Lidl, aquí pots conèixer quin és el millor

Quan es tracta de comprar productes, ens guiem per tres punts: la qualitat, el sabor i el preu. I quan parlem de productes molt similars a diferents supermercats, és normal dubtar sobre quin escollir. Per això he posat a prova un producte de Mercadona i un altre de Lidl, per així descobrir quin seria el millor.

En aquest cas, he escollit els iogurts proteics, també coneguts com els nous messies dels fanàtics del gimnàs. D'aquesta manera, et permetré estalviar-te l'angoixant moment de comprar un producte que després et pugui provocar malsons.

El Pudding + Proteïnes de Mercadona compleix amb el que s'exigeix

El primer producte analitzat és el producte estrella d'Hacendado que, tot i que fa poc temps que està entre els prestatges de Mercadona, ja compta amb força seguidors. Parlem del Pudding + Proteïnes de sabor caramel, el qual afirma contenir dotze grams de proteïna per porció. Una quantitat que, traduïda per als que paguem al gimnàs i no hi anem, és equivalent a una bona suma per assolir els requeriments bàsics d'aquest nutrient.

El producte, disponible a la secció de lactis, conté quatre unitats de 120 grams cadascuna. I pel que fa al preu, és possible aconseguir el pack per 1,95€, una xifra que es pot considerar assequible per a qualsevol butxaca. Pel que fa a la quantitat, és més que justa, tenint en compte que es tracta d'un pudding que omple considerablement l'estómac. A més, en destapar la tapa comproves que té bona pinta.

iogurt amb proteïnes del Mercadona
Cada unitat suposa una ingesta de 92 calories i 12 grams de proteïna. | Espanya Diari TIPS

Pel que fa al sabor, és força correcte i compleix amb la seva comesa, ja que és l'esperat en qualsevol producte que s'anunciï sota el concepte caramel. No obstant això, conté un petit problema i és que pot caure al tòpic de fer-se una mica pesat, en tenir un sabor tan dolç.

Això sí, la seva textura permet que t'omplis amb facilitat, convertint-se així en un perfecte aperitiu per a qualsevol hora del dia. De manera resumida, és un iogurt que et deixa un bon sabor de boca, però si no estàs interessat en el seu contingut proteic, no té res més enllà fora del comú. Per això, veurem què amaga el de Lidl.

Plànol dels dos iogurts oberts, Mercadona i Lidl
A primera vista, cap dels dos no destaca especialment. | Espanya Diari TIPS

Lidl, per contra, ofereix un iogurt amb un sabor més destacable

En el cas de Lidl, el iogurt escollit ha estat el High Protein de la marca Milbona amb gust de vainilla. Començant per les seves propietats, la que més destaca és el gust que deixa a la boca. A diferència del de Mercadona, el sabor del pudding de Lidl no es fa pesat en cap moment.

A més, si ets dels preocupats per la quantitat de proteïna que conté, hauràs de saber que la seva supera la de Mercadona. El iogurt de Lidl té vint grams de proteïna, vuit més que l'anterior. Vaja, que estaràs més a prop de ser l'estrella del teu gimnàs. I si parlem de textura i aspecte, la veritat és que és molt similar al de Mercadona, en el sentit, que tots dos són desitjables i la textura és força densa.

iogurt de Vainilla amb proteïnes de Lidl
L'opció de Lidl té la millor nota segons l'escala Nutriscore. | Espanya Diari TIPS

Però per moltes coses positives que tingui, és innegable que pel que fa al preu no té res a fer amb els de Mercadona. Mentre a la cadena valenciana gaudeixes de quatre iogurts per 1,95 €, a Lidl únicament un iogurt costa 1,5 €. Vist així, no a tothom li surt a compte aquest pessic a la cartera per una trista unitat.

Aleshores... Quin seria el guanyador d'aquests dos iogurts?

Tornant a les raons per les quals escollir un producte o un altre, dependrà del factor que tu li donis més importància. Si ens centrem en la qualitat/sabor, des del meu punt de vista i sens dubte, Lidl és el guanyador, encara que Mercadona el segueix molt de prop. Així mateix, tots dos tenen diferents varietats amb altres sabors, per la qual cosa sempre pots escollir aquell que més t'agradi.

Si, per contra, la qüestió econòmica té un gran pes per a tu, és clar que t'has de quedar amb els de Mercadona. Encara que optant per aquesta, estaràs "sacrificant" la quantitat de proteïna de més que sí que té el de Lidl.

puntuacions dels iogurts de Mercadona
Tot i fer-se una mica pesat, es pot considerar un bon producte. | Espanya Diari TIPS

puntuacions iogurts de proteïnes de Lidl
Tot i les bones puntuacions, aquest tipus de iogurt és massa costós. | Espanya Diari TIPS

Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!