Foto d'una persona mirant un tiquet de la compra

Lidl i Mercadona es preparen: la nova cadena amb ofertes i descomptes que va forta

A altres països ja compta amb gran reconeixement pels seus preus

Des de fa un temps gairebé tots els supermercats estan sota l'ull crític dels consumidors. Sigui per la pujada de preus o per altres raons, la veritat és que qualsevol acció que duguin a terme cobra gran transcendència.

I aquesta vegada, una cadena de supermercats s'ha endut tots els focus. Parlem de Costco, el gegant americà ple d'ofertes que s'ha fet conegut per cobrar una quota als seus socis per poder efectuar qualsevol mena de compra als magatzems.

Costco, la cadena que cobra per comprar als seus magatzems

Lluny de ser comú a Catalunya, hi ha algunes companyies que cobren per poder comprar als seus supermercats, i Costco n'és un clar exemple. En aquesta cadena internacional d'hipermercats és obligatori pagar una quota per accedir als seus serveis.

I encara que molts es preguntin per què algú pagaria per fer les compres, la cadena americana té la resposta. Pel que sembla, compten amb un catàleg molt diferent del d'altres supermercats, ja que ofereixen preus molt econòmics i articles amb formats molt més grans del normal.

Entrada en un magatzem Costco a Espanya
És un dels supermercats més coneguts als Estats Units. | Costco

Però no només això, sinó que els seus magatzems reuneixen articles molt variats entre si, conformant així un basar a gran escala. Els usuaris es poden fer amb productes d'alimentació, joguines, electrònica, joieria, peces de roba, material per a oficina... La majoria són de marques reconegudes, entre les quals també hi ha algunes americanes.

Tenint en compte els serveis que ofereixen, el seu públic objectiu està enfocat en negocis i empreses, ja que representen els clients que més profit poden treure aquest tipus de compra. Tot i això, Costco també contempla la idea de cobrar a consumidors de forma individual.

La companyia preveu obrir un nou magatzem a Espanya

Tot i tenir més reconeixement als Estats Units, ja que és on reuneix un total de 574 magatzems, la cadena americana també s'està obrint pas al mercat espanyol.

Així ho mostren els quatre magatzems que té en funcionament, ubicats a Las Rozas, Getafe, Bilbao i Sevilla. Tots ells destaquen per la gran mida i la gran quantitat d'articles que ofereixen.

I per si no n'hi hagués prou, un nou establiment Costco obrirà les portes en una ciutat espanyola. Parlem del que té previst obrir a la Plaça Imperial de Saragossa, per al qual encara caldrà esperar uns mesos. Aquest, possiblement, veurà la llum a finals d'aquest any gràcies a la inversió que, segons alguns mitjans, ronda els cent milions d'euros.

A més, l'obertura d'aquest magatzem podrà suposar un total de 260 nous llocs de treball, ja que són els necessaris per cobrir les necessitats dels més de 15.000 metres quadrats que tindrà el magatzem. Així mateix, s'espera que la companyia també doni llum verda a la instal·lació d'una benzinera. De moment, caldrà esperar uns mesos per veure com se'n desenvolupa l'obertura.

Com ens podem fer socis de Costco?

Els clients que estiguin interessats a formar part de la xarxa de socis de Costco només han de seguir uns passos senzills. Es pot anar a l'establiment més proper o a través de la seva pàgina web. Per fer-se soci cal omplir un formulari on la companyia demana informació bàsica sobre l'usuari com a nom, identificació, botiga més freqüent...

Després, depenent de si són particulars o empreses, han de pagar un preu o un altre. En el primer cas, la quota és de 36,30 euros anuals. Si formeu part d'una empresa o sou autònom, haureu d'abonar 30,25 euros. En tots dos casos, els clients reben una targeta que avala la seva categoria i els permet fer les seves compres a qualsevol Costco.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!