Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Dona sorpresa assenyalant Lidl

El perfum de menys de 5 euros de Lidl que olora igual que un de car de 159 euros

Dins la perfumeria de Lidl podràs trobar diferents opcions ideals per estrenar a bon preu

La tendència del luxe silenciós és més present que mai dins del món de la decoració, de la moda i també de la bellesa. En aquest aspecte, a Lidl podràs trobar un perfum que t'ajudarà a unir-t'hi sense gastar una gran quantitat de diners.

A la secció de perfumeria del supermercat triomfa una fragància fresca, econòmica i duradora que destaca per imitar-ne una altra de gamma alta. En aquest cas, el preu és de menys de 5 euros i, el perfum en què s'inspira es ven per ni més ni menys que uns 159 euros.

Aquest és el perfum de Lidl que olora igual que un de 159 euros

Són diversos els perfums que es poden trobar a Lidl i que tenen equivalències amb altres marques de luxe. Els seus baixos preus i la seva qualitat converteixen aquestes fragàncies en opcions molt interessants per a les clientes del supermercat.

En aquest cas, cal destacar un dels perfums amb més èxit de Lidl. Parlem de la fragància “Suddenly Madame Glamour”. Es va llançar al mercat fa anys i és una imitació al perfum “Coco Mademoiselle” de Chanel, com indiquen els experts.

Fragancia Suddenly Madame Glamour de Lidl
Este perfume de Lidl es el más buscado porque imita al famoso "Coco Mademoiselle" de Chanel | E-Noticies, Lidl

Només per això, aquesta colònia ha esdevingut, des del seu llançament, una de les més venudes de la secció de perfumeria de la botiga. I és que, encara que hi ha altres equivalències, aquesta és la que aconsegueix posicionar-se com la gran favorita.

El seu preu és de menys de 5 euros al supermercat

Aquest perfum femení compta en la seva composició amb elements com el pachuli, la taronja, la bergamota, el gessamí, la flor de taronger, el mesc, la vainilla, el ylang-ylang, la rosa, el vetiver i la fava tonka. Tots ells es barregen per aportar una aroma de somni.

Pel que fa al perfum original de Chanel, el seu envàs de 100 ml es pot trobar per uns 150 euros. Tot i això, la fragància “Suddenly Madame Glamour” de Lidl té un preu de tan sols 4,99 euros. Sens dubte, una bona inversió que no sacsejarà el teu pressupost.

Imatge de fons d'una prestatgeria amb diversos perfums desenfocada i una altra imatge en primer pla del perfum Coco Madmoiselle de Chanel
El de Chanel es un perfume mucho más caro | Chanel, Getty Images Signature

Tant el bon preu, apte per a totes les butxaques, com l'aroma, com les característiques com la qualitat i la durada, un dels aspectes més buscats en un perfum, fan d'aquesta opció del supermercat una de les més buscades per les consumidores.