Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Lidl posa contra les cordes Ikea amb un producte ideal per menys de 10 euros

La cadena alemanya no ha tingut prou amb el judici contra Thermomix i ara li fa la competència a Ikea

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl fa la competència a Ikea amb un producte ideal per menys de 10 euros | LIDL


Lidl està triomfant aquest mes de febrer amb totes les 'gangues' que ofereix. Ara bé, després del judici perdut contra Thermomix, la companyia alemanya ha volgut anar més enllà i fer-li la competència a les famoses prestatgeries modulars d'Ikea.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Les prestatgeries de Lidl 

La cadena de supermercats s'ha convertit en un autèntic magatzem d'electrodomèstics de gran qualitat a un preu molt assequible, però ara s'ha atrevit a afegir mobiliari per a la llar, i s'espera que tinguin el mateix èxit que tots els nous productes que posa a la venda. 

Així doncs, les prestatgeries que ha posat a la venda són molt similars a les que es poden trobar a Ikea. És un set format per tres prestatgeries en forma de cub de diferents mides. Aquestes prestatgeries poden ser personalitzades i tenen un suport d'aire que facilita la feina a l'hora de penjar-les. Estan disponibles en color blanc i negre. 

Prestatgeries de Lidl
Set de 3 prestatges de Lidl | Lidl


El complement perfecte per a les prestatgeries 

La banda LED lluminosa d'1 metre per a interiors és perfecta per decorar l'interior de la llar. Lidl no ha volgut quedar-se enrere i a partir de l'11 de febrer posarà a la venda una banda LED per tan sols 9,99 euros. Ara bé, si no vol esperar més, ja pots comprar-la a la pàgina web de Lidl per tan sols 4,99 euros. Aquest complement és ideal per decorar les noves prestatgeries de Lidl

Tira de llum LED de Lidl
La banda LED de Lidl | Lidl


Els nous organitzadors de Lidl

El set de prestatges no és l'únic producte que ha posat a la venda per fer-li  la competència Ikea. Lidl també ens ha sorprès amb les caixes organitzadores, molt similars a les d'Ikea

Lidl ofereix un pack de dues caixes de tela de grans dimensions amb nanses, porta-etiquetes i, a més, es poden plegar per estalviar espai. Un d'aquests organitzadors compta amb sis compartiments per poder distribuir els teus articles de manera ordenada.  

Si estàs interessat, pots trobar les caixes organitzadores a la pàgina web de Lidl o esperar-te fins al 18 de febrer, que arribaran a les botigues físiques. El seu preu és de 8,99 euros.  

A més del nou mobiliari per a la llar, Lidl també ha posat a la venda diversos articles per a regalar aquest Sant Valentí, des de peluixos, bombons, fins a altres més pràctics o personalitzats per a tots els gustos i les butxaques.

Organitzadors de Lidl
El nou pack caixa i organitzador de Lidl | Lidl