Lidl torna a posar a la venda un dels seus articles estrella

El primer llançament d'aquest aparell va tenir un èxit rotund

Fotografia d'una botiga Lidl
Lidl torna a llançar un dels seus productes més venuts | El Español

Lidl torna a posar a la venda un dels seus productes estrella: la fregidora d'aire calent. Lidl s'ha convertit en el supermercat preferit d'una gran part de la població gràcies a la seva varietat de productes. I és que la cadena alemanya no només ofereix aliments, sinó que també compta amb la secció de 'basar', on sol arrasar amb alguns dels seus productes.

A molts us sonarà la panificadora, que tant d'èxit va tenir durant el confinament. I, què dir del robot de cuina 'Monsieur Cuisine'? Tot un èxit en vendes. Aquests productes s'esgoten en línia en qüestió de minuts, i podem veure llargues cues en botigues físiques per aconseguir-los.

Doncs bé, un altre dels grans èxits de Lidl va ser la fregidora sense oli. Segons informa la cadena alemanya, en el seu primer llançament, aquest producte va recollir un èxit rotund, i ara torna per la seva gran demanda. Si sou dels que us vau quedar sense ella al primer llançament: aquest és el vostre moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de MSGUELY (@ msguely.info) el

La fregidora d'aire calent 9 a 1 de Lidl és el que tothom vol a la seva cuina, per la seva versatilitat ja que és multifunció. Aquest article té una temperatura regulable entre 40 i 200 graus, i l'opció de posar el temporitzador de 60 minuts.

A més, compta amb la pantalla 'Easy Touch', que és intuïtiva i permet la configuració prèvia un total de 0 programes diferents. Aquest producte inclou tres safates per coure i deshidratar, una safata de forn, una graella giratòria, una cistella giratori rodó, un set de kebab i un de mànec. La fregidora d'aire calent és de SILVERCREST, la marca que ven tota classe d'aparells per Lidl.

Però... És possible fregir sense oli?

La resposta és sí, i així ens ho demostra aquest article de Lidl. Només et caldrà utilitzar una quantitat mínima d'oli, i després l'aire farà el seu treball i cuinarà els aliments. I no, no estem en un capítol de Black Mirror. Aquest aparell, que funciona d'una manera molt similar a un forn, cuina els aliments amb aire calent, que es mou, a gran velocitat, al seu interior.

Això fa que els aliments es cuinin d'una forma més sana que amb una fregidora convencional. L'única cosa que cal tenir en compte és que, normalment, es triga més a fregir que amb una fregidora comuna.

I et preguntaràs: Però quan la tornen a posar a la venda? Doncs bé, la data ja és aquí. A partir del 30 de juliol ja pot ser teva, ja que estarà a la botiga més propera. El seu preu és de 99,99 euros. 

La fregidora d'aire calent de Lidl és capaç de cuinar una gran varietat de productes. De fet, des de Lidl, ens ofereixen algunes receptes que es poden elaborar amb aquest aparell, com la de pollastre rostit amb patates. Alguns usuaris de xarxes també han volgut compartir les seves experiències amb aquest article.


Comentaris

envia el comentari