El nou aperitiu de Mercadona que és tot un èxit en vendes

La companyia valenciana ven més de 11.000 unitats diàries d'aquest article

Fotografia d'un exterior de Mercadona
Mercadona ho peta amb aquest aperitiu | Newtral

Mercadona té una novetat que vola de les prestatgeries. L'empresa valenciana ha ampliat la seva oferta d'aperitius, llançant les Patates Ondulades sabor a Formatge. Sota la marca de Munchos, aquestes patates van vendre més d'11.000 bosses diàries al mes de juny. Es troben en tots els supermercats de país, a més de les Illes Balears i Ceuta i Melilla.

Segons explica Mercadona, el seu tall extra ondulat i el seu sabor intens a formatge curat, ha estat el que ha fet que siguin tot un èxit en vendes. A les sessions de la companyia amb els clients, en els seus centres de coinnovació, els clients li van donar molt bona puntuació a aquest producte. Segons 'El Cap' (consumidor), es tracta d'una combinació ideal per refrescos, cervesa o vi negre.

Aquest producte està elaborat per la multinacional PepsiCo, i s'elabora al centre que la companyia té a Burgos (Castella i Lleó). L'èxit d'aquest producte és un fet, i així es veu reflectit en les xarxes socials. A Twitter, hi ha diverses persones que, després d'haver provat aquest producte, s'han quedat impressionats amb el seu sabor. A més, aquestes patates no contenen gluten.

«Mercadona ho ha tornat a fer, patates amb gust de formatge curat, estan brutals, gràcies», «les millors patates de Mercadona són les de formatge curat», «Les patates fregides de Mercadona amb gust de formatge curat em fan feliç» o «estan veritablement tremendes» són alguns dels 'tuits' que es poden llegir a la xarxa social.

Les xarxes demanen la tornada d'una varietat de patates

L'èxit de les patates ondulades de formatge de Mercadona és un fet. No obstant això, l'empresa valenciana és experta en llançar novetats i, quan ho creu convenient o no hi ha més remei, retirar-les. La qüestió és que Mercadona és una companyia que, gràcies al seu sistema de coinnovació, té productes únics i que enganxen a client.

Per això, moltes vegades podem veure com 'El Cap' (client) demana que torni algun article que estava disponible fa temps. Aquest cop, hem pogut comprovar com els clients demanen la tornada de les patates amb gust de ceps.

«Què ha passat amb les patates de ceps? Eren les meves preferides i ja no n'hi ha en cap botiga» o «es troba molt a faltar les patates fregides amb gust de Boletus. Eren úniques, tremendament irresistibles i delicioses. Eren les meves preferides. Espero que aviat tornin al seu lineal habitual» són alguns dels comentaris que es poden llegir a Twitter.

Per la seva banda, Mercadona ha contestat que ja no tenen aquestes patates. «En el seu lloc tenim les ondulades amb sabor a pernil i les llises amb gust de llimona i pebre. Esperem que les gaudeixis igualment i, per descomptat, passem nota del teu interès en les de ceps».

La veritat és que aquestes tenen molt bona pinta, per la qual cosa les hem afegit al llistat de la compra, igual que les patates ondulades sabor formatge. No podem esperar a provar-les!


Comentaris

envia el comentari