ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Els nous gelats de Carrefour que prometen ser un èxit de vendes

La cadena de distribució ha tret a la venda nous i deliciosos gelats

Fotografia d'un exterior d'un supermercat Carrefour
Carrefour té novetats en el seu assortiment de gelats | Istock

Carrefour ha llançat uns gelatsnous que prometen ser un èxit en vendes. Ara que estem en ple estiu, podem gaudir dels gelats, aquests dolços cremosos i refrescants que la majoria mengem per alegrar una mica les nostres vacances.

 

Tots els supermercats i gelateries posseeixen una gran quantitat de sabors i novetats com, per exemple, el nostre supermercat de confiança: Carrefour. Aquesta cadena de supermercats francesa presumeix d'un ampli ventall de sabors i formats d'aquest deliciós menjar en les seves prestatgeries.

 

Els nous gelats de Carrefour

Carrefour és una de les cadenes de distribució que ens sorprèn més darrerament i sobretot, després d'arribar a les 100 referències de gelats i pastissos gelats i en incorporar-los en els seus lineals.

 

 

D'entre el nou assortiment de gelats destaquen productes com: els cons de vainilla sense sucres afegits i sense lactosa, els pols d'orxata amb xufa de València certificada, amb llima-llimona de marca Carrefour, el con de Nocciola, de menta i xocolata i de xocolata, els pols de fruita i de xocolata i orxata, els sandvitxos rodons de galetes de vainilla i xocolata, entre d'altres.

 

Els cons més exquisits

Els nous cons de vainilla, Nocciola, llima-llimona i menta i xocolata han conquerit als consumidors. A molta gent li encanten aquests sabors, la vainilla és un clàssic que sempre enamora els paladars més exigents, i el con de Nocciola porta una deliciosa salsa de xocolata amb llet i avellanes, dos sabors que durant anys s'han situat com els més sensacionals i amb més seguidors.

 

 

No obstant això, si volem un sabor més exòtic i refrescant podem optar pel con de llima-llimona o el de menta i xocolata, que li dona un toc de frescor i sol agradar molt gràcies a la combinació amb trossos de xocolata.

 

Els nous polos de l'assortiment de gelats

Pel que fa als polos, si ets del sector que prefereix no consumir la galeta del con, però continuar gaudint de sabors tan deliciosos com els que posseeix aquesta secció, Carrefour ha recomanat els   polos de xocolata i els d'orxata de xufa valenciana.

 

Així mateix, si t'agraden més els polos saludables que, al mateix temps, ajuden a mantenir la línia, pots apostar pels gelats de fruita amb gerds i pinya que contenen més d'un 70% de fruites.

 

Una diferent i rica incorporació

Entre totes aquestes novetats, Carrefour també ha decidit llançar una nova forma de gaudir de l'estiu amb un altre format gelat: Els entrepans. Aquests formen part de la secció 'extra' de la companyia francesa i han conquerit, de la mateixa manera que els cons i els polos, a tot el seu públic.

 

 

Els sabors que més destaquen dels sandvitxos gelats són els de galeta i els de galeta amb xocolata. Cap dels dos conté oli de palma i, a més, posseeixen un extra de llavors de xocolata. Podràs resistir la temptació de provar-los?


Comentaris

envia el comentari