Lidl

Lidl posa en venda el cotxe elèctric més assequible i causa furor a tot arreu

Totes les unitats disponibles es van esgotar en només 48 hores

Lidl és una de les cadenes de supermercats més conegudes al món. D'origen alemany, compta amb establiments a més de 30 països, per tant, ha de satisfer les necessitats de milions de persones.

A més, si alguna cosa és innegable, és la contínua presència i demanda de cotxes elèctrics a la nostra vida. Per això, Lidl ha posat a disposició dels seus consumidors la possibilitat de comprar un cotxe elèctric molt econòmic.

El nou cotxe de Lidl no passa desapercebut: esgotat en 48 hores

Gràcies a Lidl, és possible accedir a la subscripció d'un automòbil elèctric anomenat Elaris Finn. Això és possible gràcies a l'aplicació Lidl Plus, que presenta la col·laboració duta a terme amb like2drive, un distribuïdor amb qui s'estableix el contracte. Per tant, Lidl seria l'encarregat d'actuar com a mitjà entre comprador i empresa.

Encara que el preu de l'Elaris Flinn sigui de 269 euros al mes, l'aplicació de Lidl compta amb un codi promocional on et descompten diners. Al final, acabes pagant tan sols 222 euros mensuals, és a dir, 47 euros menys. En cas que es vulgui, els usuaris també tenen la possibilitat d'adquirir el cotxe directament.

Elaris
L'Elaris Finn ha causat furor entre els seus compradors | ELARIS

Això ha provocat tant de furor entre els compradors, que les 100 unitats disponibles es van esgotar en només 48 hores. Cal destacar que, de moment, la possibilitat d'adquirir aquest cotxe mitjançant Lidl ha estat possible només a Alemanya.

Característiques del cotxe Elaris Finn

Si per alguna cosa triomfa aquest cotxe, no és només pel preu. Com que es tracta d'un cotxe còmode i senzill, els compradors no han dubtat a llançar-s'hi. Aquest automòbil mesura 2,87 metres de llargada, 1,56 d'amplada i 1,57 d'alçada i pesa 930 quilos, un cotxe molt pràctic per als més urbanites.

A més a més, compta amb un maleter de 229 litres, un motor de 48 CV i una bateria de 32 kW. Aquestes característiques el converteixen en un cotxe pràctic per a la ciutat, no només té espai per a la compra, sinó que permet arribar als 115 km/h. Per recarregar la bateria de 32 kW, només necessitarà una hora, aproximadament.

L'Elaris Finn és un cotxe de dues places amb equipaments tàctils moderns. Un clar exemple són l'Appe Carplay o l'Android Auto, disponibles a la pantalla tàctil del quadre de comandament i destinats a millorar la conducció. Així mateix, disposa d'aire condicionat, seients de cuir o càmera del darrere, entre altres dispositius.

Aire
Aquest model incorpora dispositius que faciliten la conducció | GETTY IMAGES

Però, si alguna cosa interessa a la majoria dels seus compradors és l'impacte que té aquest cotxe al nostre medi ambient. Per sort per a ells, s'ha demostrat que les emissions contaminants són pràcticament inexistents.

▶️ El vídeo de la setmana

No és la primera vegada que Lidl posa a la venda cotxes

Com hem assenyalat anteriorment, la possibilitat de comprar aquest cotxe mitjançant Lidl Plus només es permet a Alemanya. Això tampoc ha sorprès els seus habitants, ja que no és la primera vegada que passa.

Tot i que sí que és cert que mai havia estat possible adquirir aquest model, Lidl ja fa temps que té cotxes a la venda. Els usuaris podien gaudir d'alguns Renaults o Kia Stonic mitjançant el que es coneix com a arrendament financer. D'aquesta manera, els que optaven per pagar aquests cotxes gaudien d'un lloguer amb dret a compra.

Aquests lísings comptaven amb una data d'expiració de 48 mesos o de quatre anys. I encara que a Alemanya sigui una cosa que sempre triomfi, com ha passat amb l'Elaris Finn, de moment no és un tipus de compra que Lidl hagi decidit implantar a Espanya.