Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents

Lidl té el que necessites per estar a gust al teu balcó i ja s'està esgotant

Un article senzill, de qualitat, a bon preu i amb la forma exacta per encaixar a l'espai que necessitis

A l'estiu a tots ens agrada estar tranquil·lament a la nostra terrassa o balcó, encara que sempre hi ha molèsties. Si no són els mosquits, una cosa molt comuna, el problema és que el sol és molt fort. A moltes zones d'Espanya la calor excessiva fins i tot ens obliga a refugiar-se a casa durant hores.

Per sort, Lidl ha pensat en tot això i ens porta un producte molt útil per combatre la calor, a més de còmode. No és gens complicat muntar-lo i els resultats no et deixaran indiferent. Parlem del para-sol de balcó, un producte que no sabies que necessitaves, però que voldràs comprar com més aviat millor.

Lidl té el para-sol de balcó més versàtil de l'estiu

Moltes persones ens queixem de no tenir una casa més gran, amb un jardí on fer vida a l'aire lliure. Però sempre hi ha solució, i amb tenir una terrassa o balcó, per molt petita que sigui, ja ens valdrà.

D'acord que no és el mateix, però la tenim aquí i no li estem traient partit en absolut. I és una pena, perquè amb una mica d'afecte i el mínim esforç la situació pot canviar molt.

Un para-sol de Lidl de color vermell o taronja en una terrassa
Aquest producte encaixa perfectament a qualsevol balcó | Lidl

Sens dubte, amb aquest para-sol de Lidl és tot molt més fàcil. Té la forma perfecta per adaptar-se a aquell petit espai, sense molestar i oferint l'ombra perfecta.

El para-sol que s'adapta a la forma de la terrassa

El problema amb aquest tipus de productes de Lidl és que s'esgoten ràpidament quan es tornen una mica virals. Lidl és un supermercat que encerta gairebé sempre, i cada vegada que treu un nou article capdavanter com aquest para-sol es ven ràpidament.

El para-sol de Lidl està triomfant per la forma rectangular, que adapta perfectament l'ombra a l'espai del balcó i la terrassa. Al costat d'un para-sol rodó, que oferiria una penombra que de poc serviria, hi té tot el sentit.

Aquest para-sol es pot col·locar enganxat a la barana, de manera que no ocupi espai. Ja que, a més a més, compta amb un dispositiu articulat que permet oferir l'ombra òptima segons el moment del dia i la disposició de la casa.

El para-sol fa 210 x 140 d'amplada i entre 168 i 248 centímetres d'alçada, segons es reguli. I encara que sigui una novetat d'estiu, només costa 19,99 € , un preu molt econòmic.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.