Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

Lidl té la solució per afrontar les nits caloroses: és molt barata

Els clients de Lidl podran gaudir d'un estiu sense suor

Estem començant a notar l'aspecte 'negatiu' que l'estiu estigui gairebé tocant a la nostra porta. I és que, sense importar el moment del dia, la pujada de les temperatures és més que evident, sigui al carrer o dins de les nostres llars.

Per sort, Lidl compta amb un aparell ideal per acabar amb els dies més calorosos, a qualsevol hora. Gràcies al seu disseny i funcionament, podràs presumir de descansar còmodament cada nit. A més, per un preu molt econòmic per a qualsevol butxaca.

Lidl t'ofereix el millor remei per acabar amb la calor

Si estàs cansat d'arrossegar la calor tan característica d'aquesta època, has tingut sort. A Lidl podràs trobar un aparell per solucionar tots els teus problemes derivats de les altes temperatures. Això és gràcies al fet que, actualment, pots trobar al seu catàleg un aire condicionat portàtil.

De la marca Comfee Aire, disposa d'una pantalla LED que te'n facilita l'ús. A més a més, compta amb la possibilitat de poder ser controlat amb la veu, mitjançant Alexa, l'assistent virtual de Google. D'aquesta manera, no t'has de preocupar per haver de moure't si necessites encendre'l, apagar-lo...

Muntatge de l'aire condicionat Comfee Aire de Lidl
Es tracta d'una opció ideal per desfer-te de la calor | España Diario TIPS

Tenint en compte les seves mides i funcions, és l'aparell perfecte per a totes aquelles habitacions que no sobrepassin els 25 m². Per tant, podràs anar movent-lo per les estances de casa teva segons més et convingui. Això sí, hauràs de saber que el pes, aproximadament, és de 22,5 kg.

D'altra banda, si per alguna cosa destaca, és per la seva capacitat de deshumidificació de 43 L, les 24 hores del dia. Per tant, no només gaudiràs de temperatures més agradables, sinó que podràs eliminar tot l'excés d'humitat que et trobis a l'aire.

Més detalls sobre el Comfee Aire condicionat

Pel que fa al rang de temperatura, aquest varia entre els 17°C i els 35°C. Així, podràs adaptar la temperatura que vulguis, depenent del temps que faci aquell dia. Amb la seva compra, també s'hi inclou un comandament a distància, així que si no ets massa fanàtic de l'assistència virtual, sempre el podràs controlar amb el comandament.

Si et preocupa haver d'invertir massa diners, no t'has de preocupar. A Lidl podràs trobar-lo per tan sols 229,99 euros, ja que el preu ha estat rebaixat recentment. Abans, el preu pujava fins als 369,00 euros.

Així mateix, cal destacar que, de 5 estrelles, el producte compta amb una puntuació de 4,3. Dins de l'apartat de les opinions dels usuaris, predominen els comentaris positius i la majoria lloa com és d'eficaç per posar fi a la calor.

Entre alguns dels comentaris, trobem: «El dispositiu em va arribar ben embalat. Ideal per al meu apartament individual en termes de capacitat de refrigeració. També es pot controlar sobre la marxa gràcies a la connexió WiFi. Pot recomanar el dispositiu en qualsevol moment» o «Ha superat les meves expectatives. Moltes gràcies a l'equip de Lidl».