Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb l´exterior d´una botiga de Lidl i una dona amb cara de sorpresa

Lidl té el suc que agrada a tothom i és el més saludable de tots: sense sucres afegits

Aquest suc de Lidl és l'opció perfecta per si no tens espremedora a casa, però t'encanten els sucs de taronja naturals

Hi ha algunes cadenes de supermercats que aprofiten per potenciar un producte nacional com són les taronges, especialment durant l'època de recol·lecció d'aquestes a Espanya.

A qui no li agrada un suc de taronja acabat d'esprémer per esmorzar? Doncs que sàpigues que Lidl ha incorporat als prestatges de les seves botigues un nou 100 % natural de la marca Solevita.

Un suc que promet força

Lidl té la solució per a tot, aquest suc 100 % natural promet ser una important font de vitamina. A més, és de les millors opcions per als que volen comprar un suc de taronja acabat d'esprémer sense tenir espremedora.

Muntatge amb botiga Lidl i ampolla de suc de taronja natural espremut
El suc de taronja de Lidl té molta vitamina C | Lidl

És una bona font de vitamina C, que, a més, és imprescindible per poder enfortir el nostre sistema immunitari. Què esperes per incloure aquest suc de Lidl a la teva rutina diària?

Beneficis de la vitamina C

Perquè el teu organisme funcioni de la manera correcta, necessites vitamina C. Sí, i t'asseguro que el suc de Lidl et pot ajudar. També, per si et sembla poc, actua com a antioxidant.

Aquest suc és una bona elecció perquè puguis enfortir el teu sistema immunitari. A sobre, que sàpigues que amb la seva vitamina C podràs prevenir refredats, o fins i tot grips. Ho té tot!

Una nova fórmula de Lidl que triomfa al mercat. T'encantarà perquè no compta amb sucres afegits, un gran punt a favor. Jo de tu no esperaria més i me n'aniria corrents a la teva botiga Lidl més propera per aconseguir una ampolla. Està deliciós i refrescant alhora!

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.