Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb cartell de Mercadona i cercle vermell amb pot de suavitzant

El producte de Mercadona tirat de preu amb què la teva roba farà sempre olor de neta

Any rere any, aquest suavitzant de Mercadona és el més venut, ja que la seva aroma perdura durant molts dies

Agafar la roba de l'armari i que faci bona olor és un plaer que a moltes persones els encanta, entre les quals òbviament m'incloc. No obstant això, moltes vegades no s'aconsegueix fàcilment. Quan surt la roba de la rentadora fa una olor genial, però de seguida se'n va la bona aroma i, després, ja no fa olor de res o fins i tot pot olorar malament.

Per això, a Mercadona trobem una gran varietat de suavitzants on triar, però a alguns l'aroma no dura gens i amb uns altres és una bogeria allò que perdura la seva aroma. Potser per aquest motiu, tenen un suavitzant que és any rere any el més venut.

El suavitzant top vendes de Mercadona

Es comercialitza sota la marca Bosque Verde i és un suavitzant concentrat. El seu nom és Dulzzia i compta amb microcàpsules alliberadores de perfum, que són les encarregades de fer que la roba faci bona olor durant un llarg període de temps.

El trobem a les prestatgeries de Mercadona a la secció de neteja, és de color crema i es ven en un envàs de 2 litres. És respectuós amb el medi ambient, perquè està fabricat amb ingredients biodegradables. La roba queda molt suau, amb bona aroma i en perfecte estat.

Muntatge amb botiga Mercadona de fons i pot de suavitzant anomenat Dulzzia
Aconsegueix aquest suavitzant per menys de 2 €! | Mercadona

La marca Bosque Verde diu que ens serveix per a 80 rentades, però… tots aquells que contínuament estem posant rentadores sabem que això no és veritat. Sempre en surten menys, però això no passa només amb el suavitzant Dulzzia de Mercadona, sinó amb els de totes les marques.

El que més et sorprendrà és el preu, ja que només costa 1,85 €. A més, també el podem trobar en altres olors, com el blau, el floral, el nutrive, el talc i el rosa. Amb aquest suavitzant de Mercadona tirat de preu la teva roba farà sempre olor de neta.

L'eliminador d'olors de la roba

Tant si uses suavitzant com si no, algunes peces agafen males olors i de vegades resulta molt complicat d'eliminar aquesta aroma. Però tant se val el motiu, si tens una dessuadora o pantalons que fan mala olor, a Mercadona venen l'eliminador d'olors de la marca Bosque Verde.

Aquest producte es presenta en format pistola i té una mida de 500 ml. Elimina tota mena de males olors com ara de tabac, mascotes… Però no només ens hem de limitar a la roba com a tal, també podem utilitzar-lo en catifes, llençols, sofàs o cortines.

Muntatge amb botiga de Mercadona de fons i bot d'eliminador d'olors
Amb un efecte màgic amb les arrugues! | Mercadona

A més, una cosa molt curiosa de la qual m'he adonat, arran d'usar-ho força temps, és que també serveix per deixar la roba sense arrugues. En posar el producte, igual que passa amb el famós Planxat fàcil de Mercadona, estirem la peça i les arrugues pràcticament se'n van soles.

El petit inconvenient és que només és apte per a peces de colors sòlids i es recomana no fer-lo servir sobre superfícies de seda, cuir, pells i peces que es puguin tacar amb aigua.

No s'ha d'aplicar sobre persones o animals i ens hem de rentar les mans després del seu ús. Per això, és recomanable tenir-lo ben guardat, lluny de les mans dels més petits. El seu preu és d'1,70 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.