Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Lidl torna a enamorar els clients amb els seus productes més saludables

Articles ecològics, econòmics i deliciosos

Lidl té una gran varietat de productes 'Bio', i alguns d'ells estan triomfant a les xarxes socials. La companyia alemanya compta ja amb més de 120 referències de productes ecològics, i Lidl explica que és «l'opció de compra preferida per als consumidors de productes bio a Espanya», gràcies als seus preus (i qualitat).

Segons la consultora Kantar WorlPanel, un total de 5,4 milions de consumidors i consumidores d'Espanya han comprat productes ecològics i saludables a Lidl fins al mes de juny d'aquest any. La companyia alemanya ha mostrat algun d'aquests productes a través de les seves xarxes socials, i aquestes publicacions han acumulat més de 2.000 'likes' a Instagram. Vols saber quins són els productes que han presentat?

Gran varietat en productes Bio

Un dels productes que formen la nostra dieta mediterrània és l'oli d'oliva. Lidl té una varietat d'oli d'oliva verge extra en la seva gamma 'Bio'. Es tracta d'un oli d'oliva d'origen nacional i que, a més, des del 22 d'octubre fins al 28, està d'oferta: costa tan sols 2 euros (normalment costa 2,99 euros).

D'altra banda, Lidl també ven espaguetis integrals Bio, que des del 22 d'octubre fins al 25 tenen un preu de 0,59 euros (el preu original és de 0,79 euros). A més, la companyia alemanya també destaca pel seu tomàquet fregit Bio, que no conté gluten i té un preu de 0,69 euros des del 22 fins al 25 d'octubre (el preu original és de 0,99 euros). Amb aquests 3 ingredients podràs crear un plat saborós, ecològic i, a més, econòmic.

Els iogurts Bio que triomfen a Lidl

Encara que ens fascinen tots els productes Bio de Lidl, la veritat és que n'hi ha uns que ens criden especialment l'atenció: els iogurts Milbona Bio. Segons indica la companyia alemanya, aquests iogurts són «procedents d'agricultura ecològica».

Entre la gran varietat de iogurts Bio de Lidl podem trobar el iogurt natural i el iogurt de poma i pera, cirera, maduixa o préssec i maracujà. D'altra banda, Lidl també ofereix iogurts que inclouen cereals, per tal d'aconseguir un berenar o esmorzar perfecte i molt complet.

Els usuaris i usuàries d'Instagram no han dubtat a explicar quins són els seus preferits. «A mi em torna boig el de poma, i als meus fills el de plàtan amb cereals i trossos de xocolata», «El meu preferit és el de maracujà i el de cirera», «El de plàtan amb xocolata i cereals, des que el vaig tastar és el meu preferit» o «Són molt bons» són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació.

A més d'aquests articles, Lidl ofereix una gran varietat de productes Bio que destaquen per la seva qualitat i preu. T'animem que els donis un cop d'ull la pròxima vegada que vagis a comprar, tant a la botiga física com a la seva pàgina web.