Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Primark estrena el producte més demandat del moment i cada 'pack' costa 3 euros

La unitat té un preu de tan sols 1,50 euros

Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark
Primark promet triomfar amb les seves mascaretes reutilitzables | PRIMARK

Primark ha posat a la venda les seves primeres mascaretes i cada 'pack' costa 3 euros. La pandèmia del coronavirus ha fet que canviem els nostres hàbits i costums. Ara, cada vegada que sortim de casa, posem a la nostra bossa el gel hidroalcohòlic i agafem la nostra mascareta. I sembla que aquests articles han arribat per quedar-se, per la qual cosa hem d'adaptar-nos a ells pel nostre bé i pel dels altres. Ara, Primark s'ha sumat al carro de les mascaretes, i ofereix als seus clients uns models increïbles i versàtils.

La veritat és que ens semblava estrany que la gran cadena irlandesa no oferís models de mascaretes, ja que aquests dies és estrany no trobar mascaretes en la majoria de botigues. Però, com val més tard que mai, rebem amb els braços ben oberts aquests models que ha posat a la venda Primark que, a més de protegir i ser estèticament bonics, són molt econòmics.

Botigues com Bershka han triomfat amb algun dels seus models de mascaretes gràcies als estampats cridaners i originals, capaços de donar-li un toc divertit a aquest article imprescindible en el nostre dia a dia. Primark ha volgut seguir la mateixa línia i ha creat diversos models molt 'top'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reusable masks that also look super cute 2-Pack Masks £ 2.50 / € 3 / $ 3.50 #Primark #facemask

Una publicació compartida de Primark (@primark) el

Aquestes mascaretes triomfaran; tan sols cal veure l'última fotografia publicada al compte oficial de Primark a Instagram. En una de les seves últimes publicacions podem veure la varietat de mascaretes, que acumulen un gran nombre de 'likes' (més de 65.600) i desenes de comentaris, i no ens estranya. Podem veure mascaretes llises, però també amb estampats florals, 'animal print', de quadres... Així, podràs triar, dia a dia, la que més combini amb el teu 'outfit'.

Dues mascaretes per 3 euros

Aquestes mascaretes són reutilitzables i s'han de rentar després de cada ús. Són de tela i tenen dues gomes per a les orelles. Cada 'pack' de 2 mascaretes costa tan sols 3 euros. Això vol dir que cada mascareta reutilitzable té un preu d'1,50 euros. No està gens malament, no?

Ara, només hauràs d'escollir quins són els estampats que més t'agraden. D'altra banda, entre els comentaris del 'post' de Primark, podem trobar diversos dubtes dels clients: Cobreixen les mascaretes o són mascaretes? Segons podem llegir, Primark les cataloga com mascaretes reutilitzables fetes 100% de cotó.