Cartell d'una botiga Zara

Zara triomfa amb la col·lecció més còmoda del moment

Ha llançat una nova línia especialitzada en roba interior

 

Després d'impactar amb la seva primera col·lecció de carrets de la compra, Zara ha tornat a sorprendre amb una de les seves col·leccions més esperades pels seus fans. La multinacional sembla tenir clar que corren nous temps i que s'acosta un hivern complicat en què previsiblement -com ja va passar durant el confinament- s'imposarà la demanda de roba còmoda i funcional i peces per a gaudir a casa. Per això, i en sintonia amb aquesta clara tendència, Zara ha llançat recentment la seva primera col·lecció de roba interior.

 

La nova col·lecció de Zara

Concretament, la marca ha tret a la venda la seva col·lecció 'The Female Gaze' amb conjunts de llenceria molt femenins, bonics i còmodes. Entre les peces destacades es troben els sostenidors i calcetes d'encaix, que estan disponibles en diverses tonalitats, concretament des dels clàssics beix i negre al rosa empolsat o el gris.

 

 

Les fotografies captades per Annemarieke Van Drimmelen desprenen aquesta sensualitat que vol transmetre Inditex a les noies que comprin les seves peces delicades i elegants. A més, Zara ha incorporat una línia 'Shapewear', amb calcetes, 'bodies', 'leggings' i vestits, que prometen l'efecte estilitzador que tantes vegades hem desitjat.

 

 

La col·lecció de Zara també compta amb diversos pijames de seda i de punt que estan pensats tant per dormir com per estar a casa. A aquesta nova col·lecció tampoc li falten els conjunts de càrdigan i top, amb 'shorts' a joc, que pots dur pel carrer o les precioses camises de dormir llargues que podrien servir com vestit llencer.

 

 

Per altra banda, hi ha samarretes en diversos tons i camises blanques molt versàtils, així com diverses bates, mitjons, antifaços, mocadors i diademes que busquen garantir aquest confort tan necessari en aquesta nova normalitat.

 

Un fenomen que s'estén per l'imperi Inditex

Fins ara, Inditex havia centrat la comercialització de llenceria a través de les seves botigues Oysho, especialitzades en aquest sector. No obstant això, aquesta temporada el gegant tèxtil ha volgut reforçar la seva aposta per la roba íntima, i no només a través de Zara.

 

La seva marca juvenil Pull & Bear també ha presentat la seva primera col·lecció de llenceria, que inclou peces com sostenidors, calcetes i 'shorts' llencers, pensats per estar a casa, juntament amb samarretes interiors, en versió llencera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plans for the rest of 2020: Mostly Staying at home in cute co-coords and Cardis #newin #pullandbear

Una publicació compartida de Pull & Bear (@pullandbear) el

 

Ara Zara s'ha proposat conquerir el món de la roba interior amb una nova col·lecció de llenceria que s'inclou en la seva actual campanya tardor-hivern. T'atreviràs a lluir les noves peces de Zara?