Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Mercadona té el cosmètic ideal per a la teva pell i els seus efectes sorprenen

La cadena de distribució ha tret a la venda un nou producte que farà lluir la teva pell més jove i cuidada

 

Mercadona és un dels supermercats més coneguts del país. La varietat de productes i la gran qualitat de tots ells és una de les principals característiques que més agraden de Mercadona als seus consumidors. És per això que la majoria d'ells sempre intenten tenir algun producte de neteja o de cosmètica al seu rebost.

 

 

La marca blanca d'aquesta última secció de Mercadona, Deliplus, s'ha convertit en la preferida de gran part de la població, que fins i tot acudeix als establiments de la cadena de supermercats valenciana de forma exclusiva per trobar tractaments facials o corporals.

 

El nou cosmètic de Mercadona

Cremes hidratants, ombres d'ulls, màscares de pestanya, pintaungles... A aquesta llista cal afegir ara el nou tractament intensiu regenerador 'Regen Skin' de Mercadona. La cadena de distribució sempre ha tractat d'innovar constantment amb els seus productes i una clara prova d'això ha estat l'aparició d'aquest nou tractament intensiu regenerador cutani que comercialitza amb la marca Deliplus.

 

Regen Skin de Mercadona
Aquest és el nou cosmètic de Mercadona | Mercadona

 

Actualment, 'Regen Skin' és el nou producte de bellesa i salut per a la teva pell que forma part del catàleg de cosmètics de la companyia. Aquest article no és apte per a tota classe de pells, ja que no està recomanat per a les dermis més sensibles. Es comercialitza en un format de 30 ml i es pot trobar en els supermercats físics i per internet per només 6 euros.

 

'Regen Skin' és un producte que combina els beneficis del sèrum amb els potents efectes d'un tractament cosmètic professional per poder fer front als signes de l'edat de manera que també compta amb diferents activadors de regeneració de la pell.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cròniques Mercadoníles a banda, anem amb la RESSENYA de el Nou REGEN SKIN Potenciador RETINOL @deliplus_mercadona. Us deixo de l'inci original. INGREDIENTS: Aigua. Si no l'has de beure, deixa-la córrer. Èsters d'oli d'oliva. Actua com estabilitzant i condicionador. Propanediol. Humectant i emolient. Redueix irritacions. 100% Natural aprovat per Ecocert. Caprylic / Capric Triglyceride. Derivat de l'oli de coco i la glicerina emolient i reparador. Propilenglicol. Compost orgànic humectant. Ajuda a que altres ingredients penetrin millor a la pell. Bakuchiol. Actiu natural. S'extreu de la planta Babchi i està considerat com el retinol vegetal perquè aconsegueix resultats similars amb un alt grau de tolerància. És antioxidant i estimula la síntesi de l'col.lagen. Tween 20. Emulsionant derivat de l'sorbitol extret de baies i fruites. Retinol (Derivat Vitamina A). Redueix arrugues. Atenua taques solars. Millora la hidratació. Estimula el col·lagen. Antioxidant. Ajuda amb la renovació cel·lular i regula el greix. Actua contra l'acne. Palmitat de retinilo. Una altra forma de vitamina A (retinoide). Que a més té un grau d'acció de 24 hores. Acetat de tocoferol. Derivat de la vitamina E. antioxidant i antienvelliment que pot ser sintètic o extret d'olis vegetals. Tocoferol. Vitamina E. antioxidant. Antienvelliment Reafirmant. Redueix marques i petites cicatrius. Protegeix la pell d'agents ambientals i els radicals lliures. Oligopéptidos 1. pèptid de baix pes molecular que penetra en les capes més profundes de la pell regenerant i combatent la pèrdua de fermesa i densitat. Butilenglicol. Acohol orgànic que s'usa com a solvent. Polímer sintètic. Estabilitzador. Cera de carnauba. Extreta del palmell brasilera copernicia cerifera. Aporta flexibilitat. Emolient i suavitzant aprovada en cosmètica bío. Goma xantana. Texturitzant natural substitut de silicones. Glicerina. Humectant. Sodium cocoamphoacetate. Compost orgànic derivat d'àcids grassos vegetals. Es fa servir com a estabilitzant Bio. De seguida torno amb la resta de l'inci i la meva clonclusion final. Siguep

Una publicació compartida de JM (@ atravesdelespejo1960) el

 

El cosmètic de Deliplus incrementa la síntesi de col·lagen al mateix temps que aconsegueix una unificació del to i augmenta la hidratació, fermesa i elasticitat cutània. Entre els seus principals actius es troba l'actiu d'origen vegetal amb acció 'retinol-like' i 'bakuchiol'.

 

Un producte similar

Un altre producte de Mercadona que compta amb la mateixa funció rejovenidora de la pell són les ampolles 'Prevent Age Skin'. Aquest article consisteix en un programa intensiu facial que combina els potents efectes d'un tractament cosmètic professional i els d'un sèrum, aportant elasticitat i hidratació. Així mateix, les ampolles també actuen davant els signes que envelleixen el rostre, retornant-li la seva joventut i recuperant la lluminositat de la pell.

 

 

L'efectivitat d'aquest producte radica en la seva acurada fórmula, ja que conté 'proteoglicans', un potent actiu  que promou la producció d'àcid hialurònic, millora la textura de la pell i atenua les arrugues; col·lagen, que augmenta la hidratació i elasticitat cutània; i un complex derivat de plantes, que potencia el factor natural d'hidratació de la dermis.