Primark té la faldilla més versàtil de la temporada (i per menys de 20 euros)

Primark ha tret a la venda la versió econòmica d'una de les peces més vistes a l'alta costura

Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark
Primark ha incorporat al seu catàleg una nova peça que està triomfant | PRIMARK

 

La faldilla 'midi' s'ha convertit en una de les peces més desitjades d'aquesta temporada tardor-hivern. No hi ha ningú que pugui resistir-se a incorporar aquesta peça al seu armari. Possiblement perquè la faldilla 'midi' és ideal, ja que té una llargada per sota dels genolls i lleugerament per sobre dels turmells, i respon de manera magistral a cada variació estacional.

 

 

Així doncs, aquest any, hem de vestir-nos amb faldilles 'midi' de tota mena: amb vol, d'estètica romàntica, prisades o amb un 'blazer', com en la dècada dels quaranta.

 

La faldilla 'midi' de Primark

La faldilla 'midi' continua el seu regnat temporada rere temporada, tot i que hi ha certes tendències que semblen dictar just el contrari. Tot i això, la veritat és que aquest disseny 'midi' no ha deixat de guanyar adeptes per la seva elegància i comoditat.

 

 

La nova faldilla 'midi' de Primark, confeccionada amb gasa i que presumeix d'un estampat de cadenes en blanc i negre, està sent tendència. A més, el seu 'print' clàssic no passarà mai de moda i té totes les paperetes per convertir-se en la millor peça del teu armari. 

 

 

 

Aquesta faldilla 'midi' és molt versàtil, ja que podem combinar-la de mil maneres diferents: amb un jersei blanc de punt -que ens permeti anar abrigades-, unes botes de cordons i una bossa de tatxes o un top negre i unes sabates de taló, que també es poden aconseguir a Primark.

 

Si t'ha agradat la faldilla, cal que sàpigues que es pot trobar a la pàgina web de Primark per només 16,00 euros. Així que, no esperis massa i fes-te amb aquest model.

 

Les faldilles 'midi' en l'alta costura

Les faldilles 'midi' han estat les peces, amb estils més diferents, més vistes sobre les passarel·les de tardor-hivern 2020/21: en clau sastreria i combinada amb un 'blazer' fent que s'assembli a un vestit, com a Chloé; en teixit de pell, com a Balenciaga; de colors neutres, com les de Lacoste i Hermès; amb obertura i d'essència 'college', com a Jacquemus o en la seva versió desconstruïda, com les que proposa Prada.

 

 

Quan és de color blanc, també vistes a Jacquemus i Lacoste, podria tractar-se d'una peça més de tardor. A més, ja s'està fent ressò a Instagram, entre editores i 'insiders',  del llarg 'midi' de la faldilla de tenis. Si a això se li suma el seu inequívoc toc col·legial, una altra de les tendències de la temporada, es pot considerar una de les peces més interessants de la propera estació.


Comentaris

envia el comentari