Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Primark té la faldilla més versàtil de la temporada (i per menys de 20 euros)

Ha tret a la venda la versió econòmica d'una de les peces més vistes a l'alta costura

 

La faldilla 'midi' s'ha convertit en una de les peces més desitjades d'aquesta temporada tardor-hivern. No hi ha ningú que pugui resistir-se a incorporar aquesta peça al seu armari. Possiblement perquè la faldilla 'midi' és ideal, ja que té una llargada per sota dels genolls i lleugerament per sobre dels turmells, i respon de manera magistral a cada variació estacional.

 

 

Així doncs, aquest any, hem de vestir-nos amb faldilles 'midi' de tota mena: amb vol, d'estètica romàntica, prisades o amb un 'blazer', com en la dècada dels quaranta.

 

La faldilla 'midi' de Primark

La faldilla 'midi' continua el seu regnat temporada rere temporada, tot i que hi ha certes tendències que semblen dictar just el contrari. Tot i això, la veritat és que aquest disseny 'midi' no ha deixat de guanyar adeptes per la seva elegància i comoditat.

 

 

La nova faldilla 'midi' de Primark, confeccionada amb gasa i que presumeix d'un estampat de cadenes en blanc i negre, està sent tendència. A més, el seu 'print' clàssic no passarà mai de moda i té totes les paperetes per convertir-se en la millor peça del teu armari. 

 

 

 

Aquesta faldilla 'midi' és molt versàtil, ja que podem combinar-la de mil maneres diferents: amb un jersei blanc de punt -que ens permeti anar abrigades-, unes botes de cordons i una bossa de tatxes o un top negre i unes sabates de taló, que també es poden aconseguir a Primark.

 

Si t'ha agradat la faldilla, cal que sàpigues que es pot trobar a la pàgina web de Primark per només 16,00 euros. Així que, no esperis massa i fes-te amb aquest model.

 

Les faldilles 'midi' en l'alta costura

Les faldilles 'midi' han estat les peces, amb estils més diferents, més vistes sobre les passarel·les de tardor-hivern 2020/21: en clau sastreria i combinada amb un 'blazer' fent que s'assembli a un vestit, com a Chloé; en teixit de pell, com a Balenciaga; de colors neutres, com les de Lacoste i Hermès; amb obertura i d'essència 'college', com a Jacquemus o en la seva versió desconstruïda, com les que proposa Prada.

 

 

Quan és de color blanc, també vistes a Jacquemus i Lacoste, podria tractar-se d'una peça més de tardor. A més, ja s'està fent ressò a Instagram, entre editores i 'insiders',  del llarg 'midi' de la faldilla de tenis. Si a això se li suma el seu inequívoc toc col·legial, una altra de les tendències de la temporada, es pot considerar una de les peces més interessants de la propera estació.