Cartell d'una botiga Zara

La peça més versàtil de Zara que arrasa en plena tardor

La 'influencer' Carmen de la Cruz ha explicat, pas a pas, com col·locar la peça per obtenir una faldilla, una armilla i un vestit

Zara té una de les peces més versàtils de la temporada, a la qual li podràs donar 3 usos en una sola peça. La gran d'Inditex es caracteritza per tenir unes col·leccions que sentin bé a tota mena d'edats, originals i, a més, versàtils. Aquest cop, venim a parlar-vos d'una bufanda XXL de Zara que ho té tot per triomfar.

La 'influencer' Carmen de la Cruz, coneguda a Instagram com '@bridalada', ha ensenyat aquesta peça increïble a la qual se li poden donar ni més ni menys que 3 usos diferents. Abans que t'expliquem els usos que li ha donat la 'influencer', et direm el seu preu: 19,95 euros. Per menys de 20 euros podràs aconseguir 3 'looks' diferents dins del teu armari. Vols saber quins són? No deixis de llegir!

1. Faldilla

La 'influencer' Carmen de la Cruz va aconseguir que aquesta bufanda es convertís en una espectacular faldilla llarga. Per a això, només la va enrotllar al voltant de la cintura i la va subjectar amb un cinturó de color negre. El 'look' final queda ideal, ja que deixa al descobert una cama. La 'influencer' va combinar la faldilla-bufanda amb un jersei de color negre amb muscleres.

2. Armilla

Una de les tendències en auge durant aquesta temporada és l'armilla d'hivern. Amb ella, pots donar-li un toc distintiu a tots els teus 'looks', aconseguint un 'outfit' perfecte i original. Carmen de la Cruz també va explicar com transformar aquesta bufanda XXL de Zara en una armilla d'allò més 'top'.

Per a això, es va penjar la bufanda de coll i va posar un cinturó a la cintura, per tal que es veiés més marcada, aconseguint així una forma d'armilla estilitzada i molt 'trend'. Ho va combinar amb uns pantalons de tub de color negre i un jersei del mateix to, aconseguint així un 'total look' ideal.

3. Vestit

Encara que sembli impossible, aquesta bufanda de Zara també es pot convertir en vestit. La 'influencer' enrotlla la bufanda en el seu cos, aconseguint així un vestit 'mini' amb paraula d'honor. Un 'look' prometedor al qual podràs optar quan no sàpigues com vestir-te. A més, va combinar el vestit-bufanda amb una 'blazer' de color negre i unes sandàlies de taló.