Imatge d'un muntatge d'una noia vomitant i de fons un establiment de Lidl

Lidl torna a posar la pota amb un client: Obre un paquet d'arròs i quasi vomita

L'usuari afectat ha topat amb una troballa que faria vomitar qualsevol

Quan comprem un producte, esperem que la qualitat d'aquest sigui irreprotxable. No obstant això, com a consumidors, no estem exempts de rebre alguna sorpresa desagradable, sense importar el supermercat on hagis adquirit un producte.

Tot i això, aquesta vegada ha estat Lidl el responsable d'acaparar tots els focus. Un fet poc sorprenent, si tenim en compte la troballa insòlita, alhora que desagradable, d'un dels seus clients en obrir un paquet d'arròs.

Un client de Lidl es troba una cotxinilla al paquet d'arròs

Fa només uns dies, el compte oficial de Lidl a Twitter publicava un tuit molt informal, en què preguntava: «Trobes el teu 'crush' a la secció de congelats. Com trenques el gel?». I encara que ha rebut respostes d'allò més gracioses i hilarants, una destaca per sobre de les altres.

Es tracta d'una queixa per part de @jmmorales66, que explica que al paquet d'arròs negre no només ha trobat calamars i gambes, sinó també una cotxinilla. Al mateix tuit, inclou tres imatges en què es pot comprovar de quin producte es tracta en qüestió: arròs negre de la marca Monissa. Tot i això, també es pot apreciar la presència d'una cotxinilla entre l'arròs i els altres ingredients.

Per facilitar la identificació del producte afectat, el client també compartia el número de lot. Això sí, després d'haver explicat aquesta troballa, el client afegia: «sembla que el control de qualitat dels congelats no és gaire bo», així qüestionava el control de qualitat al qual Lidl sotmet els seus productes. A més a més, assenyalava que Lidl no disposa de cap línia d'atenció al client.

Lidl ha intentat solucionar el problema causat

Com és habitual en aquests casos, la resposta de Lidl no s'ha fet esperar. Lidl, com a resposta a la queixa, demanava a l'usuari que els facilités la informació següent sobre el producte: el número del lot, la data de caducitat, el codi de barres o la botiga on va comprar el producte. Així, la cadena assegurava que podrien començar a gestionar la incidència.

Imatge d'arròs negre amb crustacis
L'usuari s'ha emportat una sorpresa en forma de crustaci. | Xarxes Socials

Segons la resposta del client, el lot del producte seria el 2333 i hauria estat comprat al Lidl del camí Sant Rafael (Màlaga). No obstant això, com que és un tuit tan recent, sembla que no ha rebut més respostes per part de Lidl. Per tant, haurem d'esperar a conèixer quina solució ofereix la cadena alemanya a l'usuari afectat.

Pel que fa a l'acusació que la cadena alemanya no disposa de número d'atenció al consumidor, la companyia ha assenyalat que sí que disposen d'aquest telèfon. En concret, es tracta del: 900 958 311, la línia del qual és totalment gratuïta.

No és l'única queixa que la cadena alemanya ha rebut recentment

Per si no n'hi hagués prou, Lidl també ha rebut una queixa que no deixa indiferent ningú. Amb data de l'1 de maig, una usuària de Twitter, @AlmaGaldxn, adjuntava a un tuit unes imatges en què es veia una lasanya plena de floridura.

Segons la clienta, el producte havia estat adquirit el 27 d'abril i en cap moment no s'havia trencat la seva cadena de fred, per la qual cosa qüestionava com havia pogut aparèixer floridura tan d'hora. Com s'aprecia a les imatges, la data de caducitat encara no havia arribat, ja que aquesta tindria lloc el dia 4 de maig. Davant d' això, Lidl va oferir a la clienta la possibilitat de rebre una devolució per l'import de compra o una nova unitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!