Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

Lidl treu a la venda les sandàlies més còmodes del moment: molt barates

A Lidl podràs aconseguir les sandàlies del moment

Amb l'arribada de l'estiu, tots ens hem hagut d'enfrontar a una trista realitat: ha arribat el moment de fer canvi d'armari. I és que, amb les altes temperatures, hi ha certes sabates, accessoris o peces que no tenen res a veure amb elles.

Per sort, en cadenes de distribució com Lidl, és possible trobar opcions molt interessants. A més, no només són opcions força atractives per a qualsevol mena de públic, sinó que compten amb preus d'allò més econòmics.

Les sandàlies de Lidl que arrasaran aquest estiu

Tot i que és cert que compta amb un catàleg molt variat, aquest estiu cert producte de Lidl està destinat a triomfar. Parlem de les seves sandàlies 'Refresh' per a dona, una aposta molt segura per als que vulguin presumir d'un calçat no només bonic, sinó també còmode.

Són unes sandàlies creuades de falca de jute trenat. En aquest sentit, l'alçada del taló és de 9 cm, per la qual cosa disposa de la mida perfecta per realçar qualsevol figura, però sense que sigui poc pràctic de portar. També, cal destacar que compta amb sola de goma antilliscant, de manera que caminar amb elles és segur.

Muntatge amb una botiga de Lidl de fons i les sandàlies creuades de la marca Refresh
Podran ser teves per la meitat del que pagaries habitualment! | Getty Images

Per si no n'hi hagués prou, les clientes podran escollir entre 2 colors: negre i talp, sent aquest últim similar al color marró clar. D'aquesta manera, no s'hauran de preocupar pels seus 'outfits', ja que tots dos colors combinen a la perfecció amb qualsevol classe de peça.

Pel que fa a les talles, hauràs de saber que el tallatge contempla sandàlies des del número 38 fins al 40. Si et preocupa el preu, no t'amoinis, ja que estan molt rebaixades. Mentre que  abans costaven 49,95 euros, ara es poden adquirir per 19,99 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Lidl es posa les piles amb les ofertes de calçat

Si aquestes sandàlies no han acabat de convèncer-te, la veritat és que a Lidl també trobaràs altres alternatives econòmiques. De la marca Refresh, per exemple, la cadena alemanya ven diversos tipus de calçat, com ara les sandàlies o les esportives.

El millor de tot és que, actualment, tot el calçat ha estat rebaixat amb descomptes molt atractius. Pràcticament, tot el seu catàleg es troba a 15,99 euros, i 19,99 euros és el preu més alt.

En el cas que prefereixis unes sandàlies més baixes, per exemple, podràs optar per les sandàlies de dona amb tira i sola de goma antilliscant. També podràs escollir entre els mateixos colors: negre i marró. Així, lluiràs un calçat espectacular per tan sols 15,99 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!