Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'un supermercat Lidl

Lidl vol portar la primavera a la teva taula amb la vaixella de colors: menys de 45 €

La varietat cromàtica la fa perfecta per a aquesta època de l'any

La primavera ja és aquí. Ja hem entrat en l'època de l'any en què el color té un protagonisme especial. Deixem enrere els colors més apagats i tristos que s'associen al fred per donar pas a una varietat cromàtica molt més alegre.

Per això, és normal que aquests colors comencin a ser-hi més presents. En primer lloc, als paisatges, que es veuen més il·luminats, en part pel canvi d'hora. La roba que treu el cap a les botigues fa setmanes fa veure que ja cal començar a lluir tons molt més cridaners.

Tot aquest conjunt de color fa que tot sigui molt més alegre al nostre voltant. Per això, mai no està de més fer que aquesta tendència es traslladi a la resta d'aspectes de la nostra vida, com ara a casa nostra. Allí passem prou temps perquè sigui important aportar-hi una mica d'optimisme cromàtic.

Si no saps com fer-ho, no et preocupis. Lidl hi ha pensat i, per això mateix, ha afegit a les seves ofertes una vaixella que de segur que et farà els àpats més alegres. Dona-li aquest toc a la teva taula que combina perfectament amb aquesta època de l'any.

Colors a la taula per a 6 comensals

Entre els articles destinats a la llar que té Lidl a la venda, crida l'atenció una vaixella. D'una banda, pels seus colors, però el preu també fa que els teus ulls vagin a veure el seu descompte actual. Fins ara, la podies aconseguir per 74 €. Gràcies a la rebaixa pot ser teva per tan sols 44,99 €.

Vaixella de colors de Lidl
Aquesta vaixella inclou un total de 18 peces que es divideixen en 6 colors diferents. | Catalunya Diari

Aquesta vaixella inclou un total de 18 peces. Aquestes es divideixen en 6 colors diferents, que podràs combinar com més t'agradi. D'aquesta manera, donaràs a la teva taula aquest toc fresc i original que tan bé combina amb aquesta època.

La vaixella està pensada perquè sigui utilitzada per 6 comensals. Hi ha 6 plats plans de 26 centímetres, uns altres 6 plats profunds que fan 22 centímetres de diàmetre i, per acabar, tindràs 6 plats de postres amb una mida de 18 centímetres. Tots els plats d'aquesta vaixella estan fabricats en ceràmica. És un material resistent que farà que et duri més temps del que pensaves. Per això, estàs comprant una gran oportunitat que t'ajudarà a introduir aquests petits canvis a casa sense haver de gastar-te molts diners.

Una ullada a altres opcions acolorides

Aquesta vaixella de Lidl és tota una ganga, però aquí et deixaré unes altres alternatives que segurament seran interessants per a tu. Si t'acostumes a canviar de vaixella diverses vegades l'any i t'agrada el color, aquí et deixo un parell d'idees.

1. Vaixella Färgklar d'Ikea

A Ikea tenim aquesta vaixella en un únic color per 44,99 €. Pots escollir els tons brillants beix i turquesa fosc. També està disponible en mat a les tonalitats gris clar, gris fosc, rosa clar, turquesa clar i verd. Està formada per 24 peces dividides en 8 plats profunds, 8 plats plans i 8 plats de postres.

Vaixella turquesa d'Ikea
Pots escollir entre tons brillants beix o turquesa fosc. | Catalunya Diari

A més a més, el gegant suec ven solts els diferents plats que la componen. Per això, pots formar la teva pròpia vaixella combinant els colors que més t'agradin. Tots ells estan fabricats en gres, cosa que els fa resistents i es compren en paquets de 4. Els plans tenen un preu de 12,99 €, igual que els profunds. En el cas dels de les postres, costen 9,99 €. A aquest mateix preu pots comprar per completar la teva vaixella un paquet de bols.

2. Vaixella de flors de Creatable

Hi ha res que representi més la primavera que les flors? De segur que és la primera imatge que et ve a la ment quan es parla d'aquesta època de l'any. Per això, et porto una opció molt florida que farà que la teva taula estigui ben combinada amb aquesta estació.

Vaixella amb flors d'Amazon
Està fabricada amb gres i en total inclou 30 peces. | Catalunya Diari

Pots trobar aquesta vaixella a Amazon per 85,73 €, amb una petita rebaixa de l'11 %. Està fabricada amb gres i en total la formen 30 peces: 6 tasses, 6 platerets, 6 plats profunds, 6, plats plans i 6 plats de postres. La seva resistència fa que siguin aptes per a microones i rentaplats.