Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior

Lidl té el xampú amb aroma de cirera que deixa els cabells suau i impecable

Podràs refrescar el teu cabell els dies més calorosos

Durant l'estiu, a causa de la calor i de les altes temperatures, moltes vegades podem abusar de les rentades de cabell. És més, fins i tot en un mateix dia tenim la necessitat de tornar-lo a netejar perquè la suor fa que no estigui com ens agradaria. Però, no només és això.

Els cabells pateixen quan les temperatures són altes i el sol els dona de ple. Per això mateix, igual que nosaltres prenem aigua per poder suportar la calor, el nostre cabell també necessita refrescar-se. Per això mateix, no podem passar-ho per alt i cal posar de part nostra.

Per això, hi ha moltes maneres de tenir el nostre cabell net i refrescat en tot moment, encara que la calor no remeti. Evidentment, el que volem evitar amb aquest article és que la teva primera opció sigui ficar-te a la dutxa. I és que recórrer-hi et pot perjudicar el teu cabell.

Tot i que hi ha moltes opinions, sí que és veritat que una rentada excessiva dels cabells és perjudicial. Aquest té una barrera natural protectora que podem destrossar si ens els rentem més del necessari. No sempre cal el xampú perquè els cabells no estiguin nets, amb una mica d'aigua n'hi ha prou.

Muntatge del primer pla d'una arrel de pèl amb una rodona a l'esquerra d'una dona pentinant-se
El clima i altres factors externs incideixen directament en l'estat del nostre cabell | Pexels, Rattanakun

En aquest sentit, fa temps que va sortir al mercat un xampú perfecte per a aquests casos. És sec i no cal haver de passar per la dutxa per utilitzar-lo. Només cal que el polvoritzis sobre el teu cap per aconseguir que els teus cabells tornin a semblar nets i refrescants.

Un xampú sec molt dolç

Les principals cadenes de supermercats del nostre país no poden ser alienes a les tendències. Això també inclou que si hi ha algun producte per als cabells que està de moda o té gran demanda, l'inclouen al seu catàleg. La seva prioritat és el client i oferir tot allò que pugui necessitar.

Per això mateix, no és estrany parlar-te d'un producte de Lidl . La cadena alemanya és coneguda, ja no pel seu ampli assortiment, sinó també per la seva qualitat. A la secció de perfumeria trobem, per exemple, un xampú sec que una vegada el provis no sabràs estar-ne sense.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Estem parlant del xampú sec Cherry Kiss de Cent. Com el seu nom indica, fa olor de cirera. Això fa que una vegada te l'apliquis notis la fragància, cosa que et provocarà una agradable sensació de cabell net. I és que aquest producte actuarà com si fos un perfumador de cabell.

Tingues sempre el teu cabell net

Els xampús secs són perfectes per tenir sempre el teu cabell llest. Potser de cop et sorgeix un pla i no el tens del tot net. Unes polvoritzacions de cirera i estarà perfecte perquè surtis al carrer. A més, és respectuós amb els nostres cabells i no veuràs que es veu afectat.

Un punt positiu d'aquest producte és que pot ser utilitzat en qualsevol tipus de cabell. A més, no deixa residus ni encartona, més aviat es podria dir que la imatge que t'ofereix és la contrària. Sentiràs el teu cabell net i tan lleuger i sedós que no t'ho creuràs.

Té una alta capacitat per eliminar ràpidament aquest molest greix que es pot acumular a l'arrel del cabell. A més, aplica en aquesta zona una sensació de frescor molt plaent a l'estiu. Però, no només és això, ja que a l'hora de pentinar-ho també ens ajudarà.

Això és així perquè farà que el nostre cabell tingui més cos i volum. Estarà perfecte per pentinar-lo o simplement deixar-lo així, si ens agrada. Però, si hi ha alguna cosa que de debò t'agradarà, això és el preu. Podràs aconseguir-lo a qualsevol supermercat Lidl per tan sols 1,89 euros.