Lili Mangriñán i Chiara Ferragni comparteixen la mateixa peça de Zara

Aquestes dues 'influencers' aposten per una peça 'low-cost' d'allò més bonica i versàtil

Lila Mangiñan al plató de Supervivientes
Lila Mangriñán vesteix una peça de Zara que també llueix Chiara Ferragni | GTRES

Les 'it girls' existeixen des de sempre, l'única diferència innovadora del panorama actual és que moltes d'elles conviuen dins d'una plataforma o xarxa social. En incomptables ocasions les 'insiders' ens han servit d'inspiració i ens han ajudat quan no sabíem com vestir-nos per lluir com una estrella de cinema. En definitiva, ens han resolt més d'un 'fashion drama'.

La peça viral de Zara

Coneixem moltes reines de la moda, algunes més conegudes com poden ser Dulceida, Laura Escanes, Mery Turiel, Rocío Osorno i la famosa dissenyadora italiana Chiara Ferragni, i altres no tan conegudes com Lila Mangriñán, Jenn Muchelas, Sofía Hamela, Lucía Avendaño, etc. Totes elles ens inspiren i reafirmen l'èxit procedent de diverses peces, siguin de firmes d'alta costura o 'low-cost', com ha passat amb l'última peça viral de Zara.

 

 

Recentment, una peça de la multinacional Inditex s'ha alçat com una de les preferides entre dues 'influencers': Chiara Ferragni i Lila Mangriñán. La peça en qüestió és una jaqueta rosa amb coll d'efecte pèl, mànigues llargues de punt i un tancament de botons. 

 

Jaqueta de punt de Zara
Aquesta és la jaqueta 'low-cost' que les dues 'influencers' tenen en comú | Zara

 

Chiara Ferragni i Lila Mangriñán

Aquesta peça s'ha pogut veure al 'feed' d'Instagram de la dissenyadora Chiara Ferragni i en les històries de Violeta Mangriñán, germana de Lila Mangriñán.

 

Lila Mangriñán i Violeta en el nou capítol de Mtmad
Lila Mangriñán ha aparegut al vídeo de la seva germana amb la jaqueta viral de Zara | Instagram

 

Ferragni, que ara està embarassada del seu segon fill, va decidir portar fa dies aquesta jaqueta amb uns texans foscos, unes esportives blanques, dos collarets daurats i una polsera de baules que combinava amb un anell platejat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair goals today used the new @ghdhair Rise hot volumising brush #ghdrise #ghd #adv

Una publicació compartida de Chiara Ferragni (@chiaraferragni) el

 

Pel que fa a l'altra 'influencer', Lila Mangriñán ha mostrat la seva nova adquisició 'low-cost' en un vídeo de Violeta al Canal de Mtmad. La jove ha combinat recentment aquesta peça amb uns texans i un jersei 'color block' blanc i ocre.

 

 

La jaqueta 'low-cost' viral de Zara és una peça molt bonica, 'trendy', còmoda i versàtil. Depenent de l'estil que es prefereixi, es pot combinar amb unes esportives i uns texans o amb una faldilla i uns botins de sola 'track', amb botes 'cowboy' o simplement amb talons.

 

Aquesta peça valia 29,95 euros, però actualment està esgotada. Si t'ha agradat, encara és possible que la pàgina web de la marca reposi algunes de les seves existències, així que revisa el web i estigues atenta de les noves tendències.

 

 


Comentaris

envia el comentari