Imatge de la iaia Angeleta amb dues fotos destacades a la dreta: una, menjant-se un calçot i l'altra, cuinant-los

El lot de calçots de Bonpreu que compra fins i tot la iaia Angeleta: 'Que bo'

La famosa iaia Angeleta ha gaudit d'una calçotada amb la família gràcies al lot especial que promociona BonPreu

La temporada de calçots ha arribat i molts ja comencen a reunir-se amb els amics i la família per degustar aquest menjar típic de Catalunya. Per exemple, Angela Coromina, més coneguda com la iaia Angeleta, està triomfant a les xarxes socials amb els seus vídeos i no ha dubtat a compartir la seva experiència menjant un dels seus plats favorits.

En aquest cas, la iaia ha decidit tastar els calçots de BonPreu, ja que hi ha un lot molt especial per als que hi comprin i vulguin gaudir d'un dia de barbacoa.

Aquest és el lot que promociona BonPreu i que ha enamorat la iaia Angeleta

Per als que no ho sàpiguen, aquesta famosa àvia puja tota mena de vídeos a les seves xarxes socials. A Instagram, per exemple, acumula més de setanta mil seguidors. A les seves publicacions mostra moments quotidians del seu dia a dia i, és per això, que la calçotada no podria faltar al seu perfil.

En aquest cas, l'Angeleta s'ha decantat pel lot que promociona BonPreu i és que tenen una oferta molt especial. Per només 5,99 euros, venen un paquet de calçots amb un pot de salsa. Així que no hi ha excusa per als que no volen gastar gaires diners.

Anunci del lot estalvi de BonPreu: Calçots i salsa per 5,99 euros (en català)
Per només 5,99 t'entra un lot de calçots i un pot de salsa | Bonpreu

La iaia Angeleta no ha dubtat a aconseguir un dels lots per gaudir d'un dia en família. "Ja tens el foc a punt? Va, anem per feina", se sent comentar a Angeleta entusiasmada per poder gaudir d'una bona calçotada.

A més, BonPreu no ha dubtat a treure una de les millors promocions, ja que ara és el millor moment per gaudir dels calçots. És per això, que els que vulguin adquirir algun lot, se'ls recomana que no triguin perquè segurament volaran.

Com es pot veure al vídeo, l'edat és només un número i és que l'entranyable àvia de 92 anys té una energia increïble per preparar els deliciosos calçots i menjar-se'ls amb la salsa.

A més, amb aquest tipus de contingut i de vídeos, l'Angeleta anima molts seguidors a fer plans com aquests, ja que, hi ha res millor a gaudir d'un dia de sol menjant calçots i en companyia? Segurament no!