Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
patates fregides sant regne de Mercadona amb supermercat darrere

Ja són les meves preferides: les patates de Mercadona que saben com les de xurreria

A Mercadona trobem un snack de patata que estimaran totes les persones a qui els agraden els aperitius sans però saborosos

Mercadona té una gran varietat d'aperitius. Algunes vegades opten per treure sabors una mica estranys com el de les patates amb gust de pebrots rostits. Altres vegades, opten per alguns productes més clàssics per a la gent a qui potser no li agrada innovar tant i prefereix els sabors de sempre.

En aquesta ocasió, Mercadona ha portat una cosa excessivament clàssica. En concret, ha portat unes patates fregides que només tenen 3 ingredients, per això són perfectes si t'agrada menjar sa, però donar-te un caprici de tant en tant.

Mercadona ven les patates fregides Santo Reino

Des de Jaén han arribat a Mercadona les patates fregides de tota la vida. Diu la marca que des dels cons que venien al carrer fins als actuals envasos que fan per als supermercats, no han canviat la recepta. El procés de tallar, fregir i els seus ingredients sempre ha estat igual. Aquest snack només porta 3 ingredients: creïlla seleccionada (66%), oli d'oliva (33,5%) i sal.

patates fregides Sant regne de mercadona amb bol
Així són les patates noves amb oli d'oliva de Mercadona | catalunyadiari.com

Això vol dir que tot i ser un snack, podem arribar a considerar que és un aperitiu no tan dolent per a la salut si ho comparem amb la majoria dels que podem trobar als diferents supermercats.

Així doncs, sempre serà millor menjar-te unes patates fregides Santo Reino de Mercadona, que moltes altres bosses de supermercat. I és que la majoria solen estar fetes amb oli de gira-sol, i no d'oliva, com aquestes.

valors nutricionals patates fregides Sant Regne
No porta ingredients que perjudiquin la salut | catalunyadiari.com

La mida de la bossa m'ha semblat força gran, ja que porta una quantitat de 190 grams. El seu sabor és excepcional, són molt cruixents, es nota que són creïlles seleccionades. El seu sabor és totalment autèntic i, com ells diuen, saben com quan a la fira et menges les patates fregides directament del cucurutxo.

L'inconvenient que el veig és el preu, que la veritat és que em sembla excessivament alt per a aquest tipus d'aperitiu. Podem trobar-les als supermercats de Mercadona per 2,70 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.