Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
carro de mercadona amb una miniatura del pit de gall dindi 92% carn

El nou pit de gall dindi de Mercadona causa furor per com és de saludable: 92% carn

El nutricionista Mario Ortiz comenta a les seves xarxes socials que 'ja era hora' per part del supermercat

En un món on l'alimentació conscient està en auge, la qualitat dels productes cobra una rellevància cada vegada més gran. En aquest context, el nou pit de gall dindi de Mercadona ha generat un veritable furor entre els amants del menjar saludable.

Amb un impressionant 92% de carn, aquesta proposta ha captat l'atenció del nutricionista Mario Ortiz. De fet, ell mateix va expressar entusiasme al seu perfil d'Instagram, afirmant que "ja era hora" de comptar amb una opció tan rica en contingut carni.

Una opció més saludable a Mercadona

Fins ara, les opcions de pit de gall dindi al supermercat es limitaven majoritàriament a percentatges de carn del 60% o 80%. Per tant, l'arribada de la nova versió amb un 92% de carn representa un avenç significatiu per a aquells que cerquen opcions més saludables i nutritives.

Tot i que el nutricionista destaca que les versions de xarcuteria poden ser encara més beneficioses des del punt de vista nutricional, reconeix que Mercadona està fent un pas important en la direcció correcta.

Imatge de fons d'una botiga Mercadona i una altra imatge del pit de gall dindi amb 92% de carn
És una novetat de Mercadona | Mercadona, Europa Press

Ortiz suggereix que aquest nou pit de gall dindi de Mercadona és una excel·lent elecció per a aquells moments en què ve de gust un saborós sandvitx de gall dindi i formatge. I és que donar-se un caprici ocasional no està malament, sempre que es faci de manera equilibrada.

El preu d'aquest pit de gall dindi de Mercadona no agrada a tothom

Tot i això, no tot són elogis per a aquest nou producte de Mercadona. Encara que la qualitat sembla indiscutible, usuaris expressen la seva preocupació en els comentaris del vídeo de Mario Ortiz sobre el preu, fixat en 2,55 euros.

Alguns ho qualifiquen d'una mica elevat i proposen, de manera humorística, que a aquest preu "ens faci Joan Roig el sandvitx de gall dindi". Aquesta perspectiva destaca que, encara que la qualitat del producte pot ser innegable, el factor econòmic també té un paper important en les decisions de compra dels consumidors.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.