Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga de Mercadona i cercle vermell amb part de les pólvores compactes Balm Me

El maquillatge de 6€ de Mercadona que és idèntic a un de primera marca de 40€

La cadena de supermercats valenciana no deixa de sorprendre'ns amb els seus productes, aquesta vegada amb una pols compacta

Mercadona destaca amb els cosmètics, desafiant fins i tot les marques més prestigioses del mercat. Un exemple és la pols compacta Balm Me de Deliplus que, disponible per tan sols 5,50 €, ha conquerit les usuàries.

Alhora, ha guanyat popularitat gràcies a les seves comparacions amb el reconegut Studio Fix de MAC, que té un preu de 40 euros. Imagina aconseguir un efecte brillant i hidratar la pell de manera excepcional per menys de sis euros!

S'adapta a diferents tipus de pell

Una de les característiques destacables de Balm Me de Deliplus és la seva versatilitat, ja que s'adapta a diferents tipus de pell. Aquest ofereix una hidratació efectiva sense comprometre la lluminositat que moltes persones busquen en una pols compacta.

Muntatge amb botiga Mercadona de fons i pols compacte Balm Me de Deliplus
Disponible per menys de 6€! | Mercadona, Europa Press

A més a més, es presenta en tres tons diferents: crema, sorra i templa. Encara que els tons varien, els resultats són consistents, permetent als usuaris triar el que millor s'adapti al to, i a preferències personals.

El to crema ofereix una aparença natural i radiant, mentre que el to sorra proporciona un toc de lluminositat subtil. D'altra banda, el to siena afegeix calidesa i profunditat a la cara.

Brilla sense necessitat de gastar molts diners

Gràcies als seus excel·lents resultats i a la relació qualitat-preu, la pols compacta Balm Me de Mercadona ha esdevingut una opció assequible i eficaç per a aquells que busquen resultats similars als de productes d'alt prestigi.

Preus i ofertes actualitzats el dia 04/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.