Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
instagramer bego amb la imatge d'una camisa tacada de sang

El truc que no t'expliquen: elimina així de fàcil les taques de sang de la roba

Bego, instagramer coneguda pels seus trucs, ens ensenya com treure efectivament una taca amb tan sols una cosa

La instagramer Bego (@la_ordenatriz) ha compartit un meravellós truc per eliminar les taques de sang de la roba. En un vídeo, demostra com aplicant gel i aigua freda aconsegueix fer-les desaparèixer com per art de màgia.

De fet, sembla tan fàcil que fins i tot assegura que no hi ha cap muntatge i que l'enregistrament es va fer d'una tirada, a càmera ràpida. En to humorístic, comenta que fins i tot ella mateixa se sorprèn amb els resultats. Revelant que va haver de repetir el reel cinc vegades per captar correctament el procés.

Passos a seguir

1. Reuneix els materials

La tècnica consisteix a aplicar gel sobre la taca de sang i deixar que es desfaci sense necessitat de moure l'aigua al final. És per això que només necessitaràs gel i aigua freda. Sense més.

2. Aplica el gel sobre la taca

Seguint els passos de Bego, col·loca el gel directament sobre la taca de sang a la roba. Sembla difícil creure que una simple galleda de gel pot convertir-se en el teu millor aliat, oi?

3. Deixa que el gel faci la seva màgia

Permet que el gel es fongui sobre la taca de sang, deixant que l'aigua freda faci la feina. Bego té raó i els resultats són evidents després de repetir el reel diverses vegades.

4. Repeteix el procés si cal

Si la taca persisteix, repeteix el procés fins que desaparegui del tot. En cas que la taca de sang sigui extensa o afecti diverses peces de roba, submergeix la roba en un gibrell amb gel i aigua. Fins i tot podeu afegir bicarbonat i aigua oxigenada, deixant reposar la barreja durant 30 minuts abans de rentar.

És màgia o simplement una innovadora tècnica de neteja? La resposta és provar aquest mètode que promet revolucionar la manera com enfrontem les taques difícils a la nostra roba.