Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
nevera oberta amb miniatura de fulles de llorer

Es torna popular el truc del llorer a la nevera: soluciona ràpidament un problema

Des d'infusions per netejar superfícies fins al seu ús com a repel·lent d'insectes, les fulles de llorer també actuen com a absorbent natural

La versatilitat del llorer va més enllà del seu paper tradicional a la cuina, revelant facetes inesperades que el posicionen com un aliat inigualable en la lluita contra les males olors.

Encara que comunament reconegut per les seves propietats culinàries, el llorer ha emergit com una solució sorprenent, especialment en un ambient on les olors indesitjades poden ser invasives i desagradables: la nevera.

L'aplicació d'aquest truc és simple

Només cal humitejar una fulla de llorer i col·locar-la en un prestatge de la nevera. La fulla actua com un absorbent natural, eliminant les olors desagradables i deixant una agradable aroma al seu lloc.

Aquest mètode no només és eficaç a la nevera, sinó que també es pot utilitzar en altres espais de la llar, com ara armaris, calaixos o àrees propenses a males olors, com el bany.

Muntatge amb nevera oberta amb aliments i cercle vermell amb fulla de llorer humida
Un truc súper fàcil amb què notaràs grans resultats! | Getty Images, Getty Images Pro

De fet, no només és beneficiós per als que volen mantenir la seva llar lliure d'olors indesitjades. Alhora, també pot ser un truc de gran ajuda a llars on conviuen fumadors. La fulla de llorer es revela com una aliada en la neutralització de les olors persistents del fum del tabac.

Acomiada't de les males olors

Tot i això, l'ús del llorer no es limita només a la neutralització d'olors a la llar. Aquest full versàtil té una àmplia gamma d'aplicacions en l'àmbit de la neteja, des d'infusions per netejar superfícies, fins al seu ús com a repel·lent d'insectes. Demostra ser una eina útil en diverses situacions de la llar.

La seva accessibilitat, simplicitat i versatilitat el converteixen en una opció atractiva per a aquells que busquen solucions pràctiques i naturals per mantenir la seva llar fresca i agradable.

A més, a diferència dels ambientadors comercials que sovint contenen productes químics forts, el full de llorer ofereix una alternativa natural i amigable amb el medi ambient.