Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Façana exterior d'un establiment de Mercadona

Les mascaretes infantils que pots comprar ja a Mercadona

Han llançat aquests nous articles per satisfer les necessitats dels seus clients
Exterior d'un supermercat Mercadona
Mercadona ha posat a la venda un nou tipus de mascaretes | CatalunyaDiari

Mercadona ha posat a la venda mascaretes per a nens i nenes. La companyia valenciana ha començat a oferir, a dia 8 de juliol, mascaretes  higièniques no reutilitzables aptes per a infants que tinguin entre 6 i 9 anys.

A partir d'avui, aquests articles es poden trobar en els 1.600 supermercats Mercadona que estan repartits per  tot el país. La necessitat dels clients ha fet que Mercadona es reinventi, ja que han estat molts els qui al llarg d'aquests mesos han demanat a través de xarxes socials i el telèfon de la companya, la incorporació de màscares per als més petits  de la casa.

Tres capes, quatre hores

Estan fabricades pel proveïdor diàsia Biomedical Technology i es componen de tres capes, fabricades amb polipropilè teixit i amb propilè bufat, que s'utilitza per filtrar. Es venen en paquets de 10 unitats a un preu de  5,40 euros.

La companyia informa que les màscares infantils compleixen amb la normativa UNE 0064-2: 2020, i són útils fins a 4 hores. És recomanable  no tocar-la amb les mans mentre s'estigui utilitzant, i cal posar-se'n una de nova si es mulla o es deteriora; com amb totes les mascaretes d'un sol ús. Amb aquesta nova adquisició, Mercadona disposa de mascaretes per a adults i, ara, també per als més petits.

«L'actitud d'escolta constant per part de la companyia cap als 'Caps' (clients) ha estat crucial en el procés d'incorporar les Mascaretes Higièniques Infantils en els nostres lineals amb l'única missió de poder satisfer aquesta necessitat captada a peu de les nostres botigues» ha explicat Ainhoa Herrero, especialista en productes de Fitoteràpia i Parafarmàcia de Mercadona.

L'ús de guants ja no és obligatori

Mercadona ha deixat d'exigir que s'utilitzin els guants per entrar a les seves botigues. Així ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter, on ha explicat que «l'ús passa a ser opcional per a clients i treballadors». Al seu torn, també explica que només seran obligatoris «en aquelles  seccions on ja es feien servir  per seguretat alimentària».

No exigir l'ús dels guants és una gran ajuda per tenir cura del medi ambient, que s'està veient afectat per l'ús de mascareta i guants de plàstic. Per la seva banda, la  Societat Espanyola de Medicina Preventiva Salut Pública i Higiene ha explicat que no és possible que el coronavirus penetri en una pell sana.

A més, també han explicat que aquests articles «són tan susceptibles de contaminar com la pell  i treure-se'ls sense contaminar les mans no és senzill, per la qual cosa requereix d'una tècnica específica». O, el que és el mateix: L'ús de guants podria arribar a ser contraproduent.