Muntatge d'una foto de Rosa López quan va entrar a Operación Triunfo i una de l'actualitat

El menjar que Rosa López va eliminar de la dieta per a perdre fins a 40 kg

La cantant va haver de renunciar a alguns aliments a favor d'altres per a aprimar-se

Des de la primera vegada que la vam veure a 'Operación Triunfo' fins ara han passat ni més ni menys que vint anys. I el cert és que aquesta primera imatge tenim d'ella no té res a veure amb la de l'actualitat. Rosa López ha canviat molt físicament, i darrere d'això hi ha diverses claus molt interessants.

En primer lloc, la cantant s'ha sotmès a moltes hores d'exercici aquests últims anys. Però això no és l'únic que l'ha portat a perdre fins a 40 quilos. Segons ella mateixa ha reconegut, un pas molt important va ser canviar els hàbits alimentaris.

El menjar que la Rosa va haver d'eliminar de la dieta per a perdre pes

El canvi físic de López és indiscutible, i és que els resultats són ben visibles. Més d'una vegada, l'andalusa ha comentat que la persistència i constància a l'hora de menjar i fer exercici l'han ajudat a aconseguir una altra figura. I és que, després de cinc anys de procés, el canvi és més que notable.

A més de l'exercici, l'artista ha detallat quins aliments ha deixat de menjar i quins altres ha incorporat a la dieta. En aquest sentit, els aliments que més espai han guanyat als àpats de Rosa són la fruita i la verdura.

A més de practicar esport durant la setmana, ha canviat molts hàbits quotidians i ha seguit una dieta d'aprimament.«A vegades menjo ou o formatge, però el 80% de la meva alimentació és vegana», ha explicat diverses vegades. «És que em va de meravella la dieta vegetal. Em fa sentir lliure i connectada a tot i a tothom», ha insistit.

Rosa també ha destacat que intenta «menjar sempre net i correctament». I ha afegit: «Quan ets constant, voluntariós i primorós, arreplegues fruit». En definitiva, a la nevera de  l'andalusa ja no hi té cabuda gran part dels aliments d'origen animal, com la llet o la mantega, cosa que l'ha ajudat a perdre fins a 40 quilos.

Rosa López en un photocall
El canvi físic de Rosa és més que evident | GTRES

 

Per què és important menjar fruita i verdura?

Dins la famosa piràmide alimentària, les fruites i verdures ocupen el tercer nivell. I no és estrany, ja que la suma d'aquests aliments és de vital importància: tant, que se'n recomana un consum diari de cinc racions.

A més de la quantitat de nutrients i vitamines que aporten, són aliments imprescindibles per a prevenir diverses malalties. A continuació, t'enesenyem algunes fruites i verdures que t'ajudaran a cuidar-te i a perdre pes.

1. Espàrrecs

La baixa aportació calòrica i l'alt contingut en fibra dels espàrrecs fan que siguin un aliment ideal. A més d'ajudar-te a perdre pes i ser diürètics, també aporten minerals, antioxidants i àcid fòlic.

2. Bledes

Bledes
La bleda és una de les millors verdures per a perdre pes | Getty Images

La bleda és una de les verdures més saciants i saludables que hi ha. Contenen molta fibra, cosa que afavoreix el trànsit intestinal, a més de depurar l'organisme i reduir la inflor de panxa.

3. Poma

El millor d'aquesta fruita és que n'hi ha de moltes varietats i que a més, és rica en fibra i en aminoàcids. I també cal destacar que conté pectina, un component molt efectiu que ajuda a desintoxicar l'organisme.

4. Kiwi

Kiwi partit per la meitat amb una cullereta
El kiwi és una fruita molt bona i fàcil de menjar | Getty Images

El kiwi té un alt contingut en vitamina C, E i A, cosa que fa que sigui una de les fruites més completes que hi ha. A més d'accelerar el metabolisme, també conté molta fibra, que és saciant.

La varietat també és important

Les quatre fruites i verdures que t'hem mostrat només són un exemple dels aliments que són beneficiosos per a la salut i per a aprimar-se. Si el teu objectiu és perdre pes, la quantitat i la varietat d'aliments saludables que tens a l'abast és infinita. Cada fruita i verdura és diferent, i combinar-les farà que en conjunt t'aportin totes aquestes vitamines i minerals que el cos necessita per a funcionar correctament.