Secció de fruita i verdura

Mercadona anuncia un cridaner canvi en tots els seus supermercats

La cadena de supermercats valenciana anuncia una nova recepta per a un dels seus plats preparats més consumits

Mercadona ha anunciat una novetat molt cridanera. La seva constant motivació per a millorar es veu representada en productes de primera qualitat, i sempre amb la intenció de millorar l'experiència dels seus clients.

Si hi ha alguna cosa innegable, és que no hi ha res com el sabor casolà a l'hora de dinar. Per això, és força comú que les persones busquin als supermercats productes amb un sabor tan especial com aquest. Per sort per a aquests, podrien trobar el que tant busquen entre els passadissos de Mercadona.

La nova recepta de Mercadona per al seu plat preparat estrella: casolana i saborosa

Mercadona ha sabut escoltar les necessitats dels seus clients i no ha dubtat a renovar la recepta d'un dels seus plats estrella. Parlem de les seves patates amb allioli, un plat preparat molt popular al seu catàleg.

Sigui pel motiu que sigui, cada cop són més les persones que opten per consumir menjar preparat. I encara que hi hagi l'estigma que aquest tipus de menjar sigui menys saborós, la veritat és que Mercadona està desbancant aquesta falsa creença gràcies als seus plats de primera qualitat.

Imatge del 'pack' de patates amb allioli de Mercadona
Mercadona ha sorprès a tots els seus clients amb aquesta gran millora | MERCADONA

La companyia ha decidit apostar per un sabor i una textura més casolana i amb menys additius per a les patates. A més a més, ha treballat en una nova salsa d'allioli i julivert millorada. D'aquesta manera, converteix aquest deliciós plat en una opció molt saludable i atractiva.

Gràcies a aquesta iniciativa, el nou plat millorat es podrà trobar a les més de 1.600 botigues que té Mercadona repartides per Espanya. Des de finals de juliol, són pocs els que s'han pogut resistir a tastar aquesta recepta.

L'origen d'aquesta recepta, molt més a prop del que creiem

La nova recepta està elaborada pel Proveïdor Totaler Nova Cuina Mediterrània, especialitzat en receptes casolanes i serveis integrals. També s'encarrega de posar al nostre abast alguns plats com l'ensalada russa, de cranc, l'americana. Aquest tipus de productes és possible trobar-los a la secció de productes preparats dels supermercats, allà podràs escollir entre les opcions que més t'agradin.

A les seves instal·lacions ubicades a Alcantarilla, a la Regió de Múrcia, els treballadors són els responsables de preparar aquesta deliciosa recepta. De la mateixa manera, en incrementar la capacitat productiva per cobrir la millora, ha estat possible generar 18 nous llocs de treball. Una cosa que s'ha vist traduïda en llocs estables i de qualitat.

Mercadona i el seu compromís amb la qualitat al millor preu

Si per alguna cosa destaca Mercadona des de fa dècades és pel compromís amb la qualitat i els preus baixos. De fet, la cadena valenciana va posar en marxa ja el 1993 l'estratègia Sempre Preus Baixos (SPP), després de constatar l'interès dels clients pels productes de qualitat, oferts al millor preu possible. És a dir, es venien millor els productes de màxima qualitat, venuts a un preu òptim, i que no canviaven constantment de preu.

En aquest sentit, els últims anys Mercadona ha continuat apostant per la qualitat, un dels principals reptes diaris a què s'enfronten tots els departaments de la cadena. El seu impuls, en definitiva, representa una «clara oportunitat per continuar oferint als clients productes diferencials».

Logo Mercadona
Mercadona és ben coneguda per la seva estratègia de productes de preus sempre baixos | Mercadona

L'estratègia de Mercadona implica fomentar el consum conscient i crític guiat per criteris socials i mediambientals. A més a més, l'objectiu que es persegueix és ben sabut: garantir el consum de productes de màxima qualitat, amb el menor impacte possible. Així, Mercadona ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones de tot el planeta així com de les generacions futures.

L'aperitiu de Mercadona que també acaba de canviar

Segons sembla, Mercadona es mostra incansable i continua apostant per aliments de primera qualitat. Gràcies a aquesta actitud, és força comú que la cadena variï algun dels seus plats per quedar-se amb la millor versió.

Un clar exemple d'això ho vèiem fa només unes setmanes. Seguint l'esperit del seu lema «Màxima qualitat al millor preu», va apostar per la millora de les varietats d'olives de la marca Hacendado.

Les Olives amb Pebrot i Jalapeny, per exemple, tenen una nova recepta que les fa més delicioses. En el cas de l'Oli Negra Sense Os, les olives ara són més grans i molt més brillants.

Però si alguna cosa crida l'atenció, és el nou format de les Olives 'Chupadedos'. Gràcies a aquesta millora, podrem gaudir d'aquestes olives al moment i al lloc on vulguem.