Imatge del logo de Mercadona.

Mercadona aposta per popular beguda: baixa en greixos i feta a Catalunya

Mercadona ha apostat per quefir natural i quefir de coco

Són moltes les persones que volen seguir un estil de vida més saludable. Les claus per estar en forma són senzilles, només cal fer esport de forma habitual i menjar aliments que ens aportin els nutrients necessaris per al funcionament del nostre cos. Tanmateix, la teoria és molt més fàcil que la pràctica, ja que la realitat és que seguir un estil de vida saludable requereix molta força de voluntat. 

No obstant això, no és impossible i una de les claus més importants és escollir aliments de qualitat amb grans valors nutricionals. I Mercadona ha volgut ajudar els seus clients amb la incorporació d'una nova beguda popular, apta per tota mena de persones i elaborada a Catalunya.

Mercadona aposta per una nova beguda amb propietats probiòtiques

Aquest setembre, la cadena de supermercats Valenciana ha incorporat a les seves botigues dues begudes sense sucres afegits, una d'elles amb un 0% de matèria grassa i d'origen vegetal, és a dir, no inclou llet ni derivats d'origen animal. Aquestes begudes aptes per vegans i per intolerants a la lactosa és ni més ni menys que el quefir natural i el quefir de coco

El quefir natural 0% de matèria grassa és una beguda sense sucres afegits i que es pot consumir sola o com a base per fer batuts. Si t'agrada més el dolç, el quefir de coco és serà la teva millor opció. Es tracta d'una altra beguda d'origen vegetal, endolcida amb atzavara, ideal per afegir als teus esmorzars.

Imatge del quefir de Mercadona
Mercadona ha apostat per dues begudes noves | Mercadona

A més, aquestes begudes, consumides a tot Espanya i a Portugal, estan elaborades a Catalunya. La fàbrica que s'encarrega de la seva producció és el Proveïdor Totaler Productes del Moianès, a les seves instal·lacions de Moià, a Barcelona.

El quefir té increïbles propietats

El quefir és una beguda que ha guanyat molta popularitat durant els últims anys. El seu nom encara pot confondre a més d'un, però la veritat és que es tracta d'un aliment que ha arribat per quedar-se gràcies a les seves grans propietats nutricionals. 

Per començar, el quefir té propietats probiòtiques, és a dir, conté bacteris naturals que ajuden a la flora intestinal i al sistema immunitari. A més, aquest aliment també és ideal per depurar l'organisme, ja que entre les seves diverses característiques destaca el seu poder desintoxicant. Per aquest mateix motiu, gràcies al fet que ajuda a depurar el nostre cos, el quefir també ens ajuda a tenir cura de la nostra pell. 

Però no s'acaben aquí les propietats d'aquest aliment, ja que és molt utilitzat també entre aquelles persones que volen enfortir els seus ossos. 

▶️ El vídeo de la setmana

Mercadona aposta per la màxima qualitat en els seus productes 

Fa ja 29 anys, el 1993, Mercadona va posar en marxa una estratègia anomenada 'Sempre Preus Baixos' (SPB) que ha estat l'encarregada de proporcionar als clients els millors preus en tot moment, però respectant les màximes de qualitat. 

D'aquesta forma, a través d'una estratègia que fomenta el consum crític, la cadena de supermercats valenciana aposta en tot moment per productes de màxima qualitat al menor preu possible.