Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de diversos carros amb el logo de Mercadona.

El nou formatge saludable de Mercadona que arrasa entre els clients només val 1,35 €

Si t'encanta el formatge i busques una varietat apetitosa i econòmica, has de seguir llegint

Mercadona ja fa molts anys que és la cadena de supermercats que més espanyols trien per fer la compra. Són moltes les claus de l'èxit de l'empresa valenciana fundada per Juan Roig, tot i que n'hi ha una que destaca per sobre de les altres: la innovació constant.

La cadena dedica molts esforços per treure de forma contínua nous productes, que cobreixin les necessitats de la clientela. Naturalment, una part molt important dels seus esforços també es dediquen a millorar de manera constant els productes ja existents. I els clients reaccionen de forma positiva davant aquests canvis a les botigues de Mercadona.

Aquest és el nou formatge de Mercadona que ha atret totes les mirades

Un producte molt estimat pels consumidors és el formatge. A Mercadona, els clients el poden trobar de moltes maneres diferents, però hi ha un tipus de formatge que ha aconseguit brillar per si mateix en molt poc temps. Parlem del formatge cottage, que Mercadona comercialitza sota la seva marca de confiança: Hacendado.

El formatge cottage s'obre buit al nostre país com una opció diferent, però amb unes característiques específiques que el fan realment especial. Obtingut gràcies a uns determinats procediments com ara la coagulació enzimàtica, donen el resultat un formatge amb textura flexible i suau.

Imatge del 'Cottage cheese', el formatge saludable i econòmic de Mercadona
El formatge cottage de Mercadona és una opció que agradarà a qualsevol | CatalunyaDiari

Té unes propietats ideals per a les persones esportistes per la quantitat de proteïnes – fins a 13 gr – que conté actuant per controlar els nivells de greixos. A més a més, si per alguna cosa destaca és per la gran versatilitat a l'hora de consumir-lo.

Pots optar, per exemple, per degustar-lo directament, amb una mica de pa o acompanyant altres aliments. Però el formatge cottage també es pot incloure en nombroses receptes, elaboracions casolanes i preparacions que et sorprendran a tu i als teus.

Val la pena dir que aquest tipus d'aliments s'ha posat de moda per la seva baixa aportació calòrica i el seu poder saciant. Tot això ho converteix en molt bona opció si vols començar a cuidar certs aspectes o hàbits del teu dia a dia.

Per què és tan interessant el formatge cottage?

En el cas de Mercadona, el formatge cottage de la marca Hacendado també destaca per un detall que els clients valoren cada vegada més: els ingredients. I és que el proveïdor de l'empresa valenciana ha optat per productes naturals i saludables.

Com passa amb els formatges frescos, la quantitat de greixos és mínima, cosa que fa que les calories que aporta siguin escasses. Això sí, les proteïnes de qualitat són la millor aportació per al nostre organisme.

Com puc consumir-ho?

Si vols degustar el formatge cottage a casa, opta per aquest producte de Mercadona. La cadena té a la venda la terrina de 200 grams per tan sols 1,35 euros.

Pots tastar a degustar per esmorzar amb pa torrat o altres elaboracions, com les següents opcions que et proposem. En primer lloc, un bon pa torrat amb codonyat, amb crema de fruita seca o amb crudités.

També són opcions interessants el formatge cottage tipus púding de llavors de xia i melmelada. I el formatge cottage amb mel. Tot i això, també pots simplement afegir una mica de fruita (el raïm són ideals), i gaudir el formatge sol, sense més acompanyaments.

Mercadona, la màxima qualitat al millor preu

Una altra característica per la qual destaca Mercadona és que, des del 1993, la cadena va posar en marxa l'estratègia Sempre Preus Baixos (SPB). Tot això després d'adonar-se que els productes que es venien millor eren els que tenien la màxima qualitat, al millor preu.

Cartell a Mercadona
Mercadona va implantar el 1993 l'estratègia Sempre Preus Baixos | MERCADONA

En aquest sentit, la cadena ha apostat sempre per la qualitat a tots els seus departaments. D'aquesta manera, Mercadona pot oferir als clients, coneguts com a 'Caps' a la cadena, productes diferencials i de qualitat.